Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Cipő dilemma. Visszavigyem...

Cipő dilemma. Visszavigyem vagy ne?

Figyelt kérdés

Egy jeles alkalomra vettem egy fekete csipke ruhát de hozzá illő cipőm nem volt. Ma találtam egy platform magassarkút és szintén csipke mintás, apró fekete kövekkel díszítve, az orra kivágva. Nagyon megtetszett, mert nemcsak a csipke ruhámhoz, hanem más elegáns eseményre is kiváló lesz. Nyitott orrú, tehát nyáron is felvehetem. Zárt cipőm már van.

Viszont...a sarka 12 centi. Ez nem baj, tudok benne menni, viszont így magasabb lesze a páromnál kb 5 centivel.

Kérdezetem a véleményét, hímel-hámol, és csak annyit mond hogy még nem volt magasabb barátnője. Visszavigyem és vegyek kisebb cipőt (ilyen paraméterekkel nem találtam hasonlót) vagy egy-egy alkalmat kibír, aztán akinek fontosak vagyunk és ismer minket, úgyis tudja, hogy 6-7 centivel ő a magasabb nálam.

2012. nov. 23. 20:20
 1/6 anonim ***** válasza:

hát attól is függ hogy hol vetted, mert nem biztos hogy visszaveszik:/

én amúgy nem vinném vissza ha tényleg annyira jó

2012. nov. 23. 20:27
 2/6 anonim ***** válasza:
ha annyira problémázol a magasságon akkor menj el a deichmannba, ott van balerina cipő, csipke mintájú.
2012. nov. 23. 20:28
 3/6 A kérdező kommentje:

Balerinát nem veszek fel egy kis estélyihez. Igencsak hülyén festenék.

Dosenbach-ban vettem (külföldön élek, ez a helyi Deichman), elvileg vissza veszik, címke minden rajta, a ruhához volt felvéve és megnézve.

Nem problémázok rajta, de ha az ember magasként éli az életét, annak nem mind1 hogy az a plusz 12 centi. 160 centis apró lányként nem rinyálnék rajta, de messze vagyok attól.

2012. nov. 23. 21:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Én nem vinném vissza. Magas vagy és szereted a magassarkút. Most a párodnak ezen kár vekengenie, ha szeret elfogadja ezt. Valsz megalázó neki kicsit, de túléli. Ha képet csináltok, akkor legfeljebb te ülj, ő meg álljon, hogy ne látszódjon.
2012. nov. 24. 14:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Én választanék kisebb sarkú cipőt.

Nekem ilyenem van:

[link]

2012. nov. 26. 13:18
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem viszem vissza, megbeszéltük. Aki ismer minket úgyis tudja, hogy cipő nélkül én vagyok az alacsonyabb.

[link]

2012. nov. 27. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!