Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Visszavigyem a nadrágot?

Visszavigyem a nadrágot?

Figyelt kérdés

Vettem egy új farmernadrágot, ami első látásra jó méretűnek tűnt, de 1 napot hordtam és folyamatosan le akar rólam csúszni. ( 31-es méret ). Azon gondolkozom hogy kicserélem egy 30-s méretre, még 8 napom van rá. Viszont még nem volt kimosva a nadrág szóval nem tudom hogy mosás után lehet kicsit összébb menne, és úgy talán pont jó lenne.

Szerintetek mit csináljak? Vigyem vissza és vegyek egy 30-as méretűt vagy mossam ki és hátha kicsit szorosabb lesz? előre is köszönöm a válaszokat :)

2012. okt. 4. 22:03
 1/6 anonim ***** válasza:
a farmer alapból olyan anyag, hogy ha hordod, akkor egy kicsit tágul. ha kimosod, akkor összemegy, de miután megint hordod egy napot, ugyanúgy kitágul majd, és nagy lesz rád. én a hegyedben tuti visszavinném.
2012. okt. 4. 22:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Mivel hordtad, nem viheted vissza. De ha nem hordod, akkor se kötelesek visszavenni. Tudod, a pénztártól való távozás után.... Az ő árujuk nem volt hibás, a te hibád, hogy nem tudtad magadnak kiválasztani a megfelelő méretet.

Egyébként ha boltnak nagyon fontosak a vevőik, akkor visszavennék úgy is, hogy nem kötelességük a te hibád miatt, csak hát ne hordtad volna... Az egy dolog, hogy nem látszik, hogy volt.e hordva vagy sem, de valószínűleg leszedted róla a címkéket, amiket a boltban nem tudnak pótolni...

A magas fokon mosással összemehet egy kicsit, ha nincs tele keverve műszállal.

2012. okt. 4. 22:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Vidd vissza.
2012. okt. 4. 22:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Melyik üzlet? Ha ilyen nagy plázás simán visszaveszik csak a kis üzletekben szarakodnak.
2012. okt. 5. 00:43
 5/6 anonim ***** válasza:
ja igen, ha levágtad a címkéket nem tudom, hogy visszaviszik e, de nekem már volt olyan, hogy másnap visszavittem egy gatyát méretcserére a new yorkerbe. mondjuk én nem hordtam, hanem otthon próbálgattam és akkor jöttem rá, hogy nagy
2012. okt. 5. 14:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Nos, hát levágtam a címkéket de megtartottam és a blokkon rajta volt, hogy 8 napon belül kicserélhető. Sikeresen ki is cserélték nekem, és most tökéletesen jó a nadrág :) Amúgy Invázió
2012. okt. 10. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!