Visszavigyem a nadrágot?
Vettem egy új farmernadrágot, ami első látásra jó méretűnek tűnt, de 1 napot hordtam és folyamatosan le akar rólam csúszni. ( 31-es méret ). Azon gondolkozom hogy kicserélem egy 30-s méretre, még 8 napom van rá. Viszont még nem volt kimosva a nadrág szóval nem tudom hogy mosás után lehet kicsit összébb menne, és úgy talán pont jó lenne.
Szerintetek mit csináljak? Vigyem vissza és vegyek egy 30-as méretűt vagy mossam ki és hátha kicsit szorosabb lesz? előre is köszönöm a válaszokat :)
Mivel hordtad, nem viheted vissza. De ha nem hordod, akkor se kötelesek visszavenni. Tudod, a pénztártól való távozás után.... Az ő árujuk nem volt hibás, a te hibád, hogy nem tudtad magadnak kiválasztani a megfelelő méretet.
Egyébként ha boltnak nagyon fontosak a vevőik, akkor visszavennék úgy is, hogy nem kötelességük a te hibád miatt, csak hát ne hordtad volna... Az egy dolog, hogy nem látszik, hogy volt.e hordva vagy sem, de valószínűleg leszedted róla a címkéket, amiket a boltban nem tudnak pótolni...
A magas fokon mosással összemehet egy kicsit, ha nincs tele keverve műszállal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!