Színházba melyiket vennétek fel inkább, vagy melyik illene jobban? 18L
Figyelt kérdés
Tudom, hogy gagyi a kitakarás, de hirtelen megfelel ez:D:D
Sajnos másik ruhát venni nincs időm:/ Szóval ezek vannak, nadrágban semmiképp nem szeretnék menni!
Köszi!:)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. nov. 21. 17:15
1/9 anonim válasza:
Első, de nem fogsz megfagyni? :D
2/9 anonim válasza:
Szerintem mindkettő teljesen jó! A 2. kicsit ünnepélyesebb, de az elsőben is simán elmehetsz!
3/9 anonim válasza:
nekem mindkettő tetszik, de ehhez nincs már egy kicsit hideg?
4/9 A kérdező kommentje:
Busszal megyünk, rögtön a színházba, nem csavargunk sehova, ott meg tapasztalatom szerint meleg van mindig:)) Egyébként meg mindkettőhöz van olyan blézerem, ami illik:)
Meg nem vagyok nagyon fázós típus:D
Mindenki ruhában vagy szoknyában jön a társaságból, és nekem a szoknyától lesz csinos egy nő:D
Köszönöm a válaszokat:))
2012. nov. 21. 17:30
5/9 anonim válasza:
"nekem a szoknyától lesz csinos egy nő"
Jó tudni, hogy vannak ilyen érett gondolkodású, igényes fiatal lányok is, mint te. :-)
Amúgy nekem is az első tetszik jobban, de a másodikban is biztosan csinos lennél!
21/f
6/9 anonim válasza:
Mind a kettő nagyon szép, és tetszik, de szerintem az első jobban illik oda :)
8/9 anonim válasza:
Szerintem az első nagyon jó, de én csak hosszú szövetkabáttal venném fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!