Lányok! Színházba milyen ruhát vennétek fel?
Figyelt kérdés
6 előadásos bérletem van, felnőtteknek szól, este 7 órási előadás és ősszel/télen lesznek a műsorok. Milyen ruhát vegyek fel/ milyet illik?2011. szept. 10. 10:02
1/4 anonim válasza:
Lehetőleg elegánsat. Én egybe ruhát vennék fel fekete harisnyával és egy szvetterrel. Meg egy kabátot olyat ami az adott időjáráshoz illik.
2/4 anonim válasza:
Szövetnadrág vagy szoknya blúzzal, blézerrel, esetleg csinos pulóverrel. Semmi esetre ne vegyél fel farmert, vagy divatpólót csillogós mintával.
Egy egyszerű fekete nadrág, egyszínű garbóval is jó, veszel hozzá egy magassarkút, egy kitűzőt vagy kendőt (anyádnak biztos van hozzáillő. :D ), és kész is vagy.
3/4 anonim válasza:
Én mikor télen voltam színházban, azt állapítottam meg, hogy nem volt senki se olyan nagyon kicsípve. Én egy kötött, fehéres-vajszínű hosszú, rám simuló rövid ujjú pulóvert vettem, magassarkú vádliig érő csizmát, és fekete rám simuló farmert. Tudom, a farmer nem illő, de vonattal mentem, és másban fáztam volna.
4/4 anonim válasza:
mackó nadrág,szandál kizárólag zoknival,és vakondbőrkabát én így mennék 24/L (igy tuti egyedi lenél az egész színházba)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!