Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen téli lábbelit vegyek?

Milyen téli lábbelit vegyek?

Figyelt kérdés
Nagy gondban vagyok téli lábbeli vásárlása ügyében. Eddig mindig rosszul jártam, rosszul választottam csizmát, vagy beázott vagy nem bírta sokáig és szétment. Ma voltam egy cipőboltban, s néztem, hogy szinte az összesre az volt írva, hogy mérsékelten vízálló. Ez tulajdonképpen mit takar? Árulnak egyáltalán olyan csizmát, ami teljesen vízálló? Egy másik boltban meg szinte mindegyik csizmához az volt írva, hogy nem vízálló. Én ezt nem értem, mégis milyen lábbeli az, amelyik egyáltalán nem vízálló? Mire érdemes figyelni, milyen legyen az anyaga? Egyszerűen nem tudom milyen csizmát vegyek, ami kényelmes, nem ázik be és sokáig bírja. Milyen márkát, üzletet tudtok ajánlani?
2012. nov. 21. 14:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Deichmann. Ha bármi baj van, 2 év garanciás és visszaveszik/kicserélik. Nekem ezért volt hogy egy télen 5 csizmám is volt, mert mindig baja lett és választottam másikat. Olyat keress, aminek vastag a talpa, és varrott, nem pedig ragasztott. azok tovább bírják. Teljesen vízálló max. egy hótaposó. Van is a Deichmannba. Én azt ajánlom, nekem bevált!:)
2012. nov. 21. 15:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Sajnos eddig mindig ott vettem és nagyon negatív tapasztalataim vannak, ezért ezt inkább kihagynám. Olyan lábbelit szeretnék, ami több évig jó és nem kell minden télen újat vennem.
2012. nov. 21. 17:22
 3/6 anonim ***** válasza:

a humanic is meg a deichmann is nagyon rossz ebből a szempontból,hogy hamar tropára mennek.

műbőr cipők nem szoktak beázni,és nem is árt nekik a víz annyira.

lehet kapni még ilyen spray-t ami vízállóbbá teszi az anyagokat, kb minden cipőboltban, az hasznos holmi.

olyan bolt ahol olcsó is meg jó is szinte nincs is.

a tamaris jó, meg az office shoes szerintem.

2012. nov. 21. 17:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Az én csizmám Marco tozzi, a tesómé Tamaris. Már 3 éve megvannak, de semmi bajuk nincs. Még évekik jók lesznek. Annyi hogy a sarkán a műanyag izét egyszer már cserélni kellett cipésszel. (1000-2000 ft) A csizmák pedig 20-30 ezer körül lehettek. Én ilyesmi csizmát ajánlok, mert tényleg bírják. Igaz kicsit drága, de megéri.

Vagy Romika bakancs, hogy ha kényelmesebbet, praktikusabbat szeretnél.

Ja, és ne plázákban keress cipőboltot, hanem pl a sétálóutcán.

2012. nov. 21. 19:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Bőr és nem ázik be tényleg.
2012. nov. 21. 19:05
 6/6 anonim válasza:
lehet, hogy valaki a deichmannál csak azzal foglalkozik, hogy kommenteljen gyakori kérdésekre? mert egyszerűen nem fér a fejembe, hogy minden ilyen jellegű kérdésre odaírja valaki, milyen jók a deichmannos cipők, miközben 2X-3X felveszem esőben, és már úgy beázik, mintha nem is lenne rajtam semmi... nagyon gáz. és most már úgy tudom, hogy csak fél éven belül vesznek vissza valamit, ha tönkre megy.
2013. szept. 14. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!