Milyen márkájú/fajtájú téli lábbelit ajánlanátok, ami nem ázik be és melegen tartja a lábat? Többi lent.
Elég erős a járásom, szóval a 3000ft-os kínais csizma, ami másnak kibír egy telet, nekem max. egy hétig hordható, szóval az ilyesmi kilőve.
Fontos, hogy azért ne "most gyüttem a tanyárul" vagy öreg néni csoszogó csizmája legyen, hanem valami utcán vállalható.
Vastag a vádlim, szóval a túl vékony/túl magas szárúak sem jöhetnek szóba.
Nagyon megszenvedek minden télen a vásárlással.
Olyanok írjanak, akik nem csak a kocsi és az ajtó közti 5 méteres távot teszik meg, ugyanis én hóban-fagyban napi 2-3 órát gyalogolok, ehhez azért nem jó se a magas sarkú, se a hamar szétmenős, beázós, lábfázós ócskaságok.
30ezer ft a határ, ha találok valami valóban komolyan jót, megadom ezt érte, csak ne ázzak/fázzak megint.
Minden hasznos választ köszönök előre is!
Na ilyen, csak az enyém fehér. Van belőle piros, zöld, olyan is amin kötött cucc van. Szerintem megéri. Én imádom ! :-)
Köszönöm!
Erre a márkára nem is gondoltam.
És milyen boltban lehet ezt beszerezni? (mondjuk lenne 1-2 gondolatom hogyan induljak neki, de azért érdekelne, te hol szerezted)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!