Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Supra tk society black satin...

Supra tk society black satin red carpet?

Figyelt kérdés

Nem túl egyszerű?

Csak mert a többi modell nagyon feltűnő színekben elérhető és nekem tetszik a fekete csak attól felek hogy nem elég feltűnő:/

Vélemény?

2012. nov. 20. 01:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/85 A kérdező kommentje:

A második :d

Full szürke

2012. nov. 20. 18:13
 12/85 anonim ***** válasza:
Nagyon jól néz(nek) ki a szürké(i)d :D E(zek) mellé tökéletesen passzol(na) a Supra-kollekcióba a full fekete TK Society, szóval nem gondolkodnék sokat a helyedben :D:D Ráadásul az utóbbi talán a legkényelmesebb Supra.
2012. nov. 20. 18:28
 13/85 supra01 ***** válasza:

Nagyon fullosak:D Szerintem is vedd meg!

Bár a szürkék után nem akarsz valami színesebbet?

2012. nov. 20. 18:35
 14/85 A kérdező kommentje:

A színesség nem én vagyok:d

Régen inkább de úgy erzem hogy ideje megkomolyodni:)

2012. nov. 20. 18:39
 15/85 anonim ***** válasza:
Én nem hinném, hogy a kornak olyan nagyon köze van ahhoz, hogy milyen színű. Persze sok mindentől függ, nem is azért mondom. De a hétköznapokon, úgy lazábbra véve a figurát, miért ne lehetne színesebben egy kicsit? :D De azt vedd, amelyik tetszik. Képzeld el, milyen nehéz lenne választani, ha a színes(ebb) is tetszene xD
2012. nov. 20. 19:37
 16/85 supra01 ***** válasza:

Nem is az a baj. Elismerem, kortól is függ mit válla be az ember. Színben is meg stílusban is.

DEEEEE az a legnagyobb baj, hogy ezek csukák színesben meg akár fehérben vagy szürkében vagy feketében is mocskosul brutálisan extrémül coolak:D:D:D Nem lehet választani szinte:D:D:D:

2012. nov. 20. 20:00
 17/85 anonim ***** válasza:
Sok mindenben egyetértek veled. Ezért írtam, hogy kortól is függ valahol ez a dolog :D Csak azért azért mondtam, mert itt is már sokan megjegyezték, hogy csak ilyen meg olyan korban lehet Supra-t hordani. Én meg azt mondom, hogy (rendben, legyen konszolidáltabb a szín) szinte bármilyen korban xD
2012. nov. 20. 20:04
 18/85 supra01 ***** válasza:

Igazságod van Neked is:D

Mindenki találja meg a magának valót. De SUPRA legyen:D

2012. nov. 20. 20:23
 19/85 anonim ***** válasza:
Ahogy látom, jópáran meg is találtuk :D Az is igaz, hogy mikor ekkora a választék (egyébként mi beszéltük ma az Adidasokat azt hiszem), baromi nehéz válogatni :D
2012. nov. 20. 20:34
 20/85 supra01 ***** válasza:
Akkor mi minden cipős kérdésben benne vagyunk:D Nyakig:D
2012. nov. 20. 20:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!