Melyik TK Society tetszik legjobban?
Ezek közül szerintem a fekete a legjobb. De az elsőt és a másodikat is felvenném simán, ha lenne színben hozzá passzolom cuccom :D A negyedik kicsit eklektikus azzal a pirossal és kékkel.
2012. okt. 6. 18:32
Bár ha a színesebb cuccokat bírod, akkor egyértelműen az első kettő valamelyike.
2012. okt. 6. 18:54
3/18 A kérdező kommentje:
Érdekes... igazán az 1. és a 4. fogott meg. A fekete olyan egyszerű, de nagyszerű. A piros talán a legspeciálisabb abban a tekintetben, hogy mit lehet felvenni hozzá.
Akkor ezek szerint a színesebbet szereted XD Igen, a piros cipővel úgy általában ez a gond, hogy csak kevés dologhoz jó. De ugyanez van a zöld színnel is például...
2012. okt. 6. 19:06
Szia!
Én a pirosat vagy a zöldet venném az tuti:D Utána a fekete kék talppal és utána a teljesen fekete.
De attól függ milyen bevállalós vagy. Ha azt akarod, hogy legyen egy klassz Suprád, de ne tűnj ki a tömegből, akkor a feketét válaszd. De ha csak kicsit is merész vagy akkor a színeset válasszad, mert abban fogod jól érezni magad igazán. A pirossal sincs gond, és nem is kell parázni, hogy nem tudod mivel felvenni. Bátran lehet hordani bármivel!
2012. okt. 6. 20:17
Ennek a jó kedélyű hozzászólásnak az apropóján megnéztem én is még egyszer a linkelt cipőket. Hát, nekem most így már mindegyik kellene :D
2012. okt. 6. 20:21
7/18 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
A fekete tényleg talán egy kicsit menekülés lenne az igazi "vagányság" elől. Ez esetben a sárga (vagy szerintetek zöld) vezet...
Őőőőő, be kell valljam töredelmesen, hogy ugyan én a kicsit konszolidáltabb színeket szeretem (nekem charcoal/purple/black van), de az első rohadt jól néz ki (nálam banánzöld a színe, ők neon yellow-nak hívják :D) A feltűnés garantált :D És így a feketét amolyan "szürke eminenciásnak" tartom, persze az is elég jó.
2012. okt. 6. 20:36
Én is zöld vagy sárga nem tudom:D venném meg. Azt felveszed és olyan, mintha el lennél varázsolva:D Nagyon jó érzés!!!
2012. okt. 6. 20:57
Persze csatlakozva az előzőekhez, a fekete durván jó:D csak én azt egy barna vagy kék nacival tudom elképzelni.
Még egy kérdés:d Hogyan akarod hordani? Naci betűrve vagy ráhúzva a cipőre?
2012. okt. 6. 21:02
Kapcsolódó kérdések: