A plázapasikról vélemények? Mert nem hiszem el h ilyen pasik jönnek be a lányoknak. Blőőőee
Plázapasi: rózsaszín,fehér, babakék ruhák; napszemcsi; borotválja a mellszőrzetet és minden egyéb helyen; és imád vásárolni; rohadt beképzelt, fényképezgeti magát (EGY PASI)... Én 17 éves lány vagyok és ezek a pasik rohadtul nem jönnek be. De szinte már csak ilyenek vannak.(14-23 éves pasik kb. 70%-a ilyen)
Egyszerűen katasztrófa...
Egy igazi férfi nem tölt több időt a fürdőbe mint a csaj, nem hord csilli-villi cuccokat, fehér gatyát, nem mond olyanokat h "napszemcsi" és még sorolhatnám...
Véleményeket kérek
azt kihagytad, h a kedvenc színük minden ami feltünő pl rózsaszín, kék, ciklámen, citrom/narancs sárga, cipőből az ilyen női balerina cipőre hasonlító vagy converse persze az is színes meg anyám kínja XD
jah a hajuk az mindig tökéletesen be van állítva
flip-flapp papucs nyáron meg rikítós, feltűnő övcsatok....pfff
nem telik e nap, h le ne fényképezné magát a tükörbe, persze úgy, h a képen a fél helyet a telefon foglalja el, mert még beállítani se tudja normálisan...
pfff én ismerek egy pár ilyet az én sulim tele van ezekkel...hát eltudnám hányni magam tőlük
hátul az én barátom is vasalja a pár centis haját (de minek?????), ő sem plázapasi, de vasalja ami nem egyenlő azzal, hogy az lenne :)
nekem is kimegy tőlük a hajam. egy pasi legyen férfias!!
Igen, részben egyetértek az előttem szólóval: Ők legalább igényesek..
Nem mint pl a legtöbb metálos, pank, rapper vagy akármi. És inkább ez, mint azok. Bár szerencsére nem kell ennyire kategorizálni, vannak a fiatalabb szekcióban is éretebben gondolkodó egyedek.
hmm..hol van az az egysoros válasz amire írtam az előző komimat?:D xd eltűnt
na mind1 köszi a hozzászólásokat, csak azt nem értem h ha ennyien nem szeretjük őket akkor mért vannak ilyen sokan?:D
Köszi, h feltetted a kérdést, én is felakartam tenni! x)
Annyi b.zis pasi van manapság, hányni lehet tőlük. Szerintem meg a haját se vasalja...
Most gondoljatok bele lányok- fiúk, hogy ha lenne még kötelező katonaság, ott mit csináltak volna, ha vmi divatmajom hajat vasal, rózsaszín pólót húz, stb.?
Naná h körberöhögték volna, meg b.zinak nézték volna. Kár h ma már nincs kötelező katonaság ebből a szempontból, legalább több igazi férfi lenne. Beküldeném őket legalább pár hónapra.
Amúgy miért van ez? A divatszakemberek miatt.
Ezek az emberek kreálták meg a korok szépségideálját, h milyen most az ideális nő: legyenek szuper vékonyak, szilikonnal töltöttek...
A pasik divatjában meg ezt a homo-stílust. (Am nincs bajom a melegekkel, de "normális" srác ne tűnjön már annak. Ez van. A média nagyon nagy manipulátor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!