Létezik olyan csőnadrág ami NEM csípő fazon? Anyukám szeretne venni de 56 évesen nem igazán szeretne csípőnadrágot hordani.
Figyelt kérdés
2012. nov. 14. 14:36
1/14 anonim válasza:
A h&m-ben tavaly találtam olyat több színben is, az ára is jó volt. Szerintem amúgy idén is találtok majd, mindig vannak magasabb derekú nadrágok.
2/14 A kérdező kommentje:
jajj köszönöm a tippet akkor el fogunk nézni oda. a lényeg hogy szűk szárú legyen hogy beleférjen a csizma.
2012. nov. 14. 14:43
3/14 anonim válasza:
nekem kettő olyan is van. :D szóval nem ilyen tűdőnadrág azért, de egy kicsivel feljebb ér mint a csípő, de abszolút csőnaci mind a kettő. (az h nem csípő, az meg nem látszik mert a felső úgy is rá van húzva). az egyiket a c und a-ba a másikat a new yorkerbe vettem
4/14 A kérdező kommentje:
tüdőnadrág :))
jó hír h létezik ilyen. köztünk szólva lehet én is vennék magamnak egyet mert ami van az ilyen extra csípő nadrág és megmondom őszintén, roppant kényelmetlen :/
2012. nov. 14. 15:23
5/14 anonim válasza:
Egyes vagyok, igen, én is gondoltam, h ezekben is van. :) Bár mondjuk anyukád stílusa inkább c&a-ban vagy h&m-ben van. Esetleg reserve, orsay, vögele. A h&m-es nadrág amúgy köldök fölé ér.
6/14 A kérdező kommentje:
na a köldök fölé anyunak teljesen jó.én azért olyat még nem hordok :)
2012. nov. 14. 15:30
7/14 anonim válasza:
H&Mben is láttam, meg C&A-ban is. A C&A-s 2700ft volt, a H&M-es 15000ft volt és hát így a C&A-ban vettem csak 2-t
9/14 anonim válasza:
15000? :D Ez vicces, tavaly 2490-ért vettem. Tényleg annyi most? Akkor nem is megyek megnézni...
10/14 A kérdező kommentje:
voltam tegnap mindenhol, a c@a igen érdekes...náluk a szűk szárú nadrág fogalma enyhén szólva gáz...minden volt csak szűk szárú nem...h@m-ben jelenleg 9990 a gatya, ki volt írva h van szűk szárú ( a táblázatos táblán) de persze kitéve egy sem volt...invázióban eddig akárhányszor voltam sosem láttam 3 db-nál több nadrágot :) tally wail-ben örültem meg egy nacinak, 4995 volt, nem is drága, és szűk szárú, gumis derekú...felpróbáltam és kiderült h pont u.olyan csípőnaci csak nem gombos hanem gumis...mekkora üzlet...voltunk vagy 10 boltban és egyszerűen tényleg NINCS derék naci csak egyenes szárú fazonban, az meg bőven ráncolódik csizmába tűrve és az szerintem nagyon nem szép :/
2012. nov. 15. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!