Gond ha havonta veszek valami drágább dolgot? Ti mennyit költekeztek ruhára havonta?
Figyelt kérdés
Párom külföldön dolgozik és a fizetése mellett meg engedhetjük illetve engedhetnénk hogy havonta vegyek fixen egy márkásabb ruhát pl:retro, tally new yorkeres stb de tegnap a retroban 6000 ft ért vettem egy polót amit utólag bánok, párom szerint ne bánjam stb ti mennyit költtekeztek ruhára havonta, márkásat vagy nem? Jobbak a márkásabbbak valamennyivel?2012. nov. 13. 17:06
1/9 anonim válasza:
Ilyen baromságot miért kell kérdezni? Te hány éves vagy?
2/9 anonim válasza:
Ha nektek nem baj, nekünk sem az. Örülj neki, hogy megtehetitek. Mondjuk amikor először azt írtad, hogy márkásabb azt hittem, hogy valami nagyobb dologra gondoltál, de mindegy. Szerintem forma forma. az ilyen üzletekben nagyobb s jobb a választék mintában színben stb. Viszont néha a kínaiban is van olyan minőség mint egy ilyen üzletben.
3/9 anonim válasza:
Általában semmivel se jobb a márkásabb. Amúgy meg ti pénzetek, azt csináltok vele, amit akartok. Pl. nálunk párom vett magának Iphone-t, aztán mindig kapjuk, hogy félre kellett volna rakni a pénzt...mintha bármi közük lenne hozzá.
4/9 anonim válasza:
Én költenék, de nincs miből. Ha megtehetném, akkor alkalmanként egészen biztosan jó minőségű ruhákat vennék, nem sokat, de olyanokat, amelyek mennek egymáshoz és kiegészítőkkel jól feldobhatók.
5/9 anonim válasza:
Ne viccelj 6000 ezr FT.ért nem is volt drága. Ha átszámolom szinte kb. egy kicsivel több, mint 20 euró.Ennyiért kint nem mindig tudsz jó dolgokat venni.Örüljél neki és viseld egészséggel!
6/9 anonim válasza:
ne ahoz mérd, hogy mi mennyit költekezünk, hanem a saját keresetetekhez. Az én pólóim átlagban a fizetésem 5%-át teszi ki. Vagyis 1 db póló. Az arányokat nézd.
7/9 A kérdező kommentje:
Akkor köszönöm nagyon megnyugodtam! :) aranyosam vagytok!
2012. nov. 13. 17:35
8/9 anonim válasza:
A párom főorvos, egy kisvárosi kórházban. Én is az egészségügyi pályán dolgozok. Szóval megtehetnénk,hogy költekezzünk,de jelenleg építkezésre gyűjtünk.
Ha megtehetitek,akkor miért ne? Mellesleg, egy 6ezer forintos ruha,nem olyan nagy kiadás. Láttam már itt olyan nőket,akik a ferjük pénzéből vesznek 600ezer forintos bundát... Az olyat feleslegesnek tartom, de neked ne legyen lelkiismeret furdalásid emiatt.:-) Főleg ha a párod sem problémázik.:-)
27N
9/9 anonim válasza:
sztem nem sok. de keresethez viszonyítsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!