Másnak is vannak lelki mélypontjai akinek a párja külföldön dolgozik és havonta csak pár napot tölt a családdal?
Persze, hogy van.
3 napja ment ki először. Most este sírtuk ki magunkat először a skype-on.
Most a sulira koncentrálok, de nagyon nehéz nélküle.
Igen! Először ment ki, én teljesen kifordultam magamból, szakítottam vele 2 nap után,hogy nekem ez nem fog menni!
Még aznap este megbántam és most nem tudom helyrehozni:(
Gyűlölöm magam az önzőségem miatt.
Persze. Minden hónapban. Nekem is, meg a férjemnek is. Legutóbb neki volt. Most hétvégén nagyon rosszul érezte magát, 2-3 napig tartott, amikor nagyon mélyen volt. A távolság miatt nagyon nehéz volt neki segítenem, de minden apróságot bevetettem. Nálam sűrűbben jelentkezik, de én alapból nagyon érzékeny vagyok. Mi május eleje óta élünk így és azóta az amúgy is szoros kapcsolatunk még szorosabb lett. Nagyon szeretem őt, és ő is engem. Már 9 éve vagyunk együtt, 7 éve házasok, de olyan szerelmesek vagyunk, hogy nocsak! Épp ezért különösen nehéz külön lenni. De megbirkózunk vele, mert muszáj. Ez csak és kizárólag a pénzről szól. És ezt az időszakot a lehető legrövidebbre akarjuk. Szóval amint tudunk, költözünk. Van 3 gyermekünk is és miattuk még nehezebb. Nagyon szeretik az apukájukat, amikor itthon van, rengeteget játszanak. :-))) Mostanában kezd rendszeresség lenni ebben, 4 hetente jön haza 1 hétre. Az a hét maga a mennyország! Mindig felejthetetlen. De az indulás napja... Valami rettenet. Már az előtte való nap is feszültek vagyunk, de aznap.. Áááá. Sírok. És a férjem is. Kb. azóta ilyen érzékeny, mióta ezt csináljuk. Nagyon megható, hogy mennyire szeret minket. Imádom őt.
Szóval szerintem teljesen természetesek ezek a mélypontok. Igaz, baromi nehéz megküzdeni vele és elérni egy normál szintet, de alapvetően pozitívan próbálok mindent felfogni. Ez az időszak csak megerősít minket. Persze jobb lenne, ha nem lett volna erre szükség, de ha már így alakult, hozzuk ki belőle a legjobbat. Megerősödünk mind emberileg, mind lelkileg. A kapcsolatunk pedig szárnyal!
Tyű, kicsit hosszú lett. Ne haragudj.
Veletek mi a helyzet?
Kitartást kívánok.
Judit
1. válaszoló vagyok. Nem értem miért kell lepontozni :)
Igen, még tanulok egyetemen, így nem tudtam vele menni. Gyerek nincsen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!