Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Családdal laknátok ilyen helyen?

Családdal laknátok ilyen helyen?

Figyelt kérdés
óvoda van,de kevés gyerekkel,rossz nevelőkkel,iskola 1-4 osztályos,még kevesebb gyerekkel, nem jó színvonallal,a faluban nincs semmi kikapcsolódási lehetőségék,vandál fiatalok mindent tönkretesznek,üzlet csak 6 órát van nyitva,rossz a tömegközlekedés,busz csak ritkán jár errefelé
2012. szept. 21. 11:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
csak ha nagyon muszáj, de mindig keresném a lehetőséget az elköltözésre
2012. szept. 21. 11:13
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem költöznék ilyen helyre.
2012. szept. 21. 11:15
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp.
2012. szept. 21. 11:18
 4/17 A kérdező kommentje:
ha igen,miért,ha nem miért nem?
2012. szept. 21. 11:19
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Soha.Én csak nyaralni jártam le nagymamámhoz egy ilyen faluba,ahol nem volt semmi és már akkor rájöttem,hogy semmi pénzért nem laknék egy ilyen helyen.Arrafelé semmi munkalehetőség nincs és a közbiztonság egy nagy nulla.Van a faluban kb 3 bolt,azok is olyan hülye időpontokban vannak nyitva,hogy folyton elkéstem,tehát hajnalban.Ja és az egész faluban nem lehetett fogkrémet kapni.
2012. szept. 21. 11:22
 6/17 anonim ***** válasza:
86%

Mint felnőtt, akár laknék, amennyiben a házamat és kertemet biztonságban tudhatom, és azt nem rongálják, nem törnek be, stb.. Szóval ha egy kis nyugalom biztosítható saját telkemen, akkor igen.

Viszont gyerekeimet nem szívesen járatnám olyan suliba, ahol rosszak a nevelők, és mondjuk nagyon buta a többi gyerek. Mert akkor nem fejlődik. Ez csak akkor működhet gyerekkel, ha otthon vagyok, és van időm nekem foglalkozni velük, és okosságokra tanítani. Vagy ha mondjuk egy közeli városba, színvonalasabb iskolába tudom vinni nap mint nap...

Hát a tömegközlekedést próbálnám biciklivel helyettesíteni, messzebbre meg autó kellene, bár én nem vagyok egy autózós...

A vandál fiataloknak meg ki kellene találni jobb programokat, ehhez valami aktív vállalkozószellemű ember kellene, vagy valami lelkes polgármester...

2012. szept. 21. 11:24
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Mintha csak az én falumat hallanám! És hozzá tenném, munkahely lehetőség nincs senki számára, pontosan a rossz közlekedés miatt, akinek kocsija van, csak az tud érvényesülni, éppen ezért a boltok kihasználják az embereket, akik nem tudnak elmenni bevásárolni szupermarketekbe és eget verően nagy árakat raknak a termékekre!
2012. szept. 21. 11:26
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy mindaz, ami a faluban hiányzik, milyen messze található, illetve van-e elég autó a családban. Ha mindez maximum 10 kilométerre található egy normális várostól, autója is van minden felnőttnek a családban, és van olyan felnőtt, akinek a napi időbeosztásába belefér a gyerekek furikázása, akkor lazán bevállalható, ha cserébe olyan otthonom lehet, amilyet szeretnék (falun sokszor olcsóbb a szép nagy kertes ház, mint városban egy garzonlakás).
2012. szept. 21. 11:28
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
11:26-os vagyok, hozzátenném azt is, én pont ilyen helyen lakom, eladni nem tudom a házat, mert ilyen helyen senki nem veszi meg, ár alatt meg hova adjam el, hiszem én is házat szeretnék belőle venni!
2012. szept. 21. 11:29
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
8. vagyok. A város körül, ahol lakom, több hasonló kaliberű falucska is van, és rengetegen odaköltöztek a városból az olcsó ingatlanárak miatt. Tulajdonképpen úgy használják ezeket a falvakat, mintha a város külső, zöldövezeti része lenne. Senki nem várja, hogy ott helyben tudjon kikapcsolódni vagy iskoláztatni a gyerekét.
2012. szept. 21. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!