Családdal laknátok ilyen helyen?
Mint felnőtt, akár laknék, amennyiben a házamat és kertemet biztonságban tudhatom, és azt nem rongálják, nem törnek be, stb.. Szóval ha egy kis nyugalom biztosítható saját telkemen, akkor igen.
Viszont gyerekeimet nem szívesen járatnám olyan suliba, ahol rosszak a nevelők, és mondjuk nagyon buta a többi gyerek. Mert akkor nem fejlődik. Ez csak akkor működhet gyerekkel, ha otthon vagyok, és van időm nekem foglalkozni velük, és okosságokra tanítani. Vagy ha mondjuk egy közeli városba, színvonalasabb iskolába tudom vinni nap mint nap...
Hát a tömegközlekedést próbálnám biciklivel helyettesíteni, messzebbre meg autó kellene, bár én nem vagyok egy autózós...
A vandál fiataloknak meg ki kellene találni jobb programokat, ehhez valami aktív vállalkozószellemű ember kellene, vagy valami lelkes polgármester...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!