Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Családdal laknátok ilyen helyen?

Családdal laknátok ilyen helyen?

Figyelt kérdés
óvoda van,de kevés gyerekkel,rossz nevelőkkel,iskola 1-4 osztályos,még kevesebb gyerekkel, nem jó színvonallal,a faluban nincs semmi kikapcsolódási lehetőségék,vandál fiatalok mindent tönkretesznek,üzlet csak 6 órát van nyitva,rossz a tömegközlekedés,busz csak ritkán jár errefelé
2012. szept. 21. 11:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
54%

Sose tudnék falun, de még kissebb városban sem élni. Jelenleg Debrecenben lakok, de számomra már ez is idegesítően ingertelen és unalmas hely. Az élhető hely számomra, ahol minimum 1 millió ember van, tehát Magyarországon csak Budapest!

Attól függ milyen típusu ember vagy, van olyan is akinek Szekszárd is már egy metropolisz, mert a teljes csendet szereti. Én egy városi gyerek vagyok, aki ingerek, lehetőségek, kalandok és szinek nélkül nem tud élni, szóval nálam tuti kizárt.

2012. szept. 21. 11:32
 12/17 anonim ***** válasza:

Soha többé.

18 évig ilyen helyen laktam,a ház szuper és olcsó volt,anyámék ma is ott laknak,de én látogatóba se szeretek ott lenni...

2012. szept. 21. 11:32
 13/17 A kérdező kommentje:
és a legfontosabb:munkát,diákmunkát abszolút nem találsz
2012. szept. 21. 11:46
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Én semmi képp nem költöznék.

Megölne az unalom.

És azt várnám, hogy a kisebbség mikor akarná kifosztani a házam.

2012. szept. 21. 12:00
 15/17 anonim ***** válasza:

Van egy barátnőm, aki ilyen kis faluban lakik, de tényleg 2 utca az egész. Bejárós volt.

Gyönyörű volt, tényleg friss levegő és a kapukat pl senki sem zárja, egy cigány sincs, soha nem is voltak ott. Próbáltak ott házat szerezni, de soha senki nem adott el nekik.

Bolt az nincs de 2 kocsma van :D

Lejártunk oda, imádtam a természet hangját, hogy nem is nagyon járnak autók. De ott élni nekem elképzelhetetlen.

Én városban nőttem fel, 80ezres lélekszámú szóval nem olyan nagy, de még annak is rossz volt a tömegközlekedése.

Most pesten élek és szeretem. Igaz a közbiztonság itt egy nagy kula, pl tegnap buszoztam haza a fiammal és a másik oldalon is éppen állt a busz a megállóban, csak bambultam ki az ablakon mikor látom, hogy a másik buszon egy fazon kikap egy nő kezéből valamit és leszállva a buszról elrohan...és ez mindennapos. De legalább nem szúrták le.

Mondjuk én sosem értettem miért kell nyomogatni buszon meg ilyen helyeken a telefont amikor egyértelműen könnyű kikapni vkinek a kezéből..de ez más tészta.

Szóval ettől függetlenül is szeretek itt lakni. De most fogunk kiköltözni egy külső kerületbe kertes házas övezetbe.

2012. szept. 21. 12:14
 16/17 A kérdező kommentje:
külső kerülte pl Pesten elmenne,de ilyen világvége helyre.sose,egyedüli szórakozás a gyereknek a kisállatai
2012. szept. 21. 12:17
 17/17 anonim ***** válasza:
54%

Nem. Nem költöznék kicsi putri faluba, csak mert alacsonyabbak az ingatlanárak. Akik megteszik, nem számolnak vele, hogy a bérlet, minden, ami pluszköltség azért, mert nincs semmi bolt a közelben, vagy drágább, az évek során milyen összegre megy fel.

4 osztály? Az hamarosan bezár, különben sem járatnám olyan helyre a gyerekem. Inkább nyomorognánk albérletben, de városban, vagy nagyobb faluban.

2012. szept. 21. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!