Családdal laknátok ilyen helyen?
Sose tudnék falun, de még kissebb városban sem élni. Jelenleg Debrecenben lakok, de számomra már ez is idegesítően ingertelen és unalmas hely. Az élhető hely számomra, ahol minimum 1 millió ember van, tehát Magyarországon csak Budapest!
Attól függ milyen típusu ember vagy, van olyan is akinek Szekszárd is már egy metropolisz, mert a teljes csendet szereti. Én egy városi gyerek vagyok, aki ingerek, lehetőségek, kalandok és szinek nélkül nem tud élni, szóval nálam tuti kizárt.
Soha többé.
18 évig ilyen helyen laktam,a ház szuper és olcsó volt,anyámék ma is ott laknak,de én látogatóba se szeretek ott lenni...
Én semmi képp nem költöznék.
Megölne az unalom.
És azt várnám, hogy a kisebbség mikor akarná kifosztani a házam.
Van egy barátnőm, aki ilyen kis faluban lakik, de tényleg 2 utca az egész. Bejárós volt.
Gyönyörű volt, tényleg friss levegő és a kapukat pl senki sem zárja, egy cigány sincs, soha nem is voltak ott. Próbáltak ott házat szerezni, de soha senki nem adott el nekik.
Bolt az nincs de 2 kocsma van :D
Lejártunk oda, imádtam a természet hangját, hogy nem is nagyon járnak autók. De ott élni nekem elképzelhetetlen.
Én városban nőttem fel, 80ezres lélekszámú szóval nem olyan nagy, de még annak is rossz volt a tömegközlekedése.
Most pesten élek és szeretem. Igaz a közbiztonság itt egy nagy kula, pl tegnap buszoztam haza a fiammal és a másik oldalon is éppen állt a busz a megállóban, csak bambultam ki az ablakon mikor látom, hogy a másik buszon egy fazon kikap egy nő kezéből valamit és leszállva a buszról elrohan...és ez mindennapos. De legalább nem szúrták le.
Mondjuk én sosem értettem miért kell nyomogatni buszon meg ilyen helyeken a telefont amikor egyértelműen könnyű kikapni vkinek a kezéből..de ez más tészta.
Szóval ettől függetlenül is szeretek itt lakni. De most fogunk kiköltözni egy külső kerületbe kertes házas övezetbe.
Nem. Nem költöznék kicsi putri faluba, csak mert alacsonyabbak az ingatlanárak. Akik megteszik, nem számolnak vele, hogy a bérlet, minden, ami pluszköltség azért, mert nincs semmi bolt a közelben, vagy drágább, az évek során milyen összegre megy fel.
4 osztály? Az hamarosan bezár, különben sem járatnám olyan helyre a gyerekem. Inkább nyomorognánk albérletben, de városban, vagy nagyobb faluban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!