Lehetek valaha modell, vagy letehetek róla?
Nagyon régóta modell akarok lenni, nem tudom leírni hogy miért. Szeretem hogyha rám figyelnek az emberek (nincs feltűnőségi viszketegségem). Anyukámnak is mondtam már csak ő mindig azt mondja, hogy : " Ahhoz kicsit fentebb kellene költöznünk' ez igaz is, hiszen pl.: Budapesttől 350 km-re lakunk. Egyébként 15. életévemet töltöttem be nem régen és 165 cm vagyok. Előreláthatólag fogok még nőni? aki gondolja privátba tudok küldeni neki képet.:)
köszönöm előre a válaszokat.:)
Ez ma már kb. a 20. modellkedéssel kapcsolatos kérdés... Miért nem fogtok már fel 1-2 dolgot?!
1, Nem csak a szépség és alak számít.
2, Minimum 173-5 cm magasság kell.
3, Különleges arcra van szükség.
4, A modellek élete sem fenékig tejfel. Nem rendelkezel a saját tested felett. Ha azt mondják, hogy vágasd le a hajad és vörösre kell festetni, akkor meg kell csinálni.
És még sorolhatnám. De mivel még csak 15 vagy, úgyis kinövöd majd:)
Akkor leírom megint.(Tényleg mindenki modell akar lenni?) Magyarországon minimum 173cm magasnak kell lenni, külföldön 175. Nem hinném, hogy még 10centit nőnél, de mivel ez genetikus, a szüleid magasságát nézd meg, ha ők magasabbak, akkor lehet még esélyed. Bár ebben a korban már max. pár centit szoktak nőni a lányok.
Fotómodellre nincs kereslet, a reklámfotókon is igazi modelleket(kifutómodelleket) akarnak, vagy hírességeket. Csak fotómodellként nem lehet karriert befutni.
Kell még ezen kívül nem csekély nyelvtudás, jól sminkelhető arc, soványság, kitartás, kisugárzás, és az a bizonyos plusz.
Hülyék vagytok.
Mi az hogy külföldön minimum 175 cm magasnak kell lenni?? Nem egy példát tudnék mondani, hogy hányan futottak be 172-174 cm magasan is külföldön. Sőt, van olyan akit itthon nem is ismernek, míg kint topmodell.
Ott van (csak hogy legyen egy példa) Palvin Barbi is, és ő sem egy 180 centis felhőkarcoló, mindössze 174 cm. Mégis világmárkák kifutóin ment már végig.
És nem kell kidolgozott test, csak akkor ha Playboy modell szeretnél lenni. Elég ha meg vannak a kellő arányaid és soványnak kell lenned.
Viszont az igaz, hogy nem fenékig tejfel, de nagyon sok a jó dolog benne. És ha ki szeretnéd próbálni, próbáld. Nem veszíthetsz semmit, maximum egy tapasztalattal gazdagabb leszel. hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!