A Zarába csak a gazdagok vásárolnak?
Akárhányszor megyek be, mindig üres kézzel jövök ki.
Nagyon drága boltnak tartom! tegnap ismét bementem, találtam egy felsőt 2.900 forint volt, úgyhogy megvettem.. mikor állok a pénztárnál, az előttem lévők több szatyorral vásárolnak. volt egy lány előttem kb 15 éves lehetett több mint 100ezret hagyott ott.. ők nem nézik az árat? vagy nem számít a pénz?
Nem csak a gazdagok , hanem a hülyék is mint például én.
A barátnőm ruhamániás és teljesen lelki beteg lesz , ha egy hétnél tovább nem megyünk be valamelyikbe és ha bent vagyunk előbb-utóbb valamire ki kell fizetni egy olyan összeget amiből egy néger falú egy hónapig elélne.
És én ökör még mindig nem jöttem rá hogyan lehetne ebből kigyógyítani.
Nem csak a gazdagok vásárolnak ott, mondjuk én még egyszer sem találtam ott semmi jót, én ezért nem vásárolok ott.
De ha valami megtetszik azt tuti megvenném, szóval ott nem csak a gazdagok vásárolnak, nekem az unokabátyám sokat vásárol ott.
És ha ez megnyugtat a Zimány Linda is a Zarába vásárolt pár cuccot.
Szerintem inkább a középosztály vásárol ott, illetve azok a nők, akik találnak maguknak ott valamit.
Én sajnos vagy nem, nem tartozok közéjük, mert eddig még csak egy ujjatlan felsőt találtam ott, ami tetszett volna 4ezerért.
Azért, ha jól belegondolsz, nem nagyon lehet máshol vásárolni, mert a város (pl: Bp. is) tele van plázákkal, ahol ezek a boltok vannak. Már nincsenek kis butikok, ritka az egyedi készítésű ruha. Menj végig a nagykörúton és meglátod, hogy mennyi üres butik van, amire kirakták, hogy kiadó.
Sokszor azt gondolom, hogy tulajdonképpen a plázákat is a kínaiak találták ki, hogy még nagyobb tömegben tudják terjeszteni termékeiket (mármint a kicsivel jobb minőségűeket).
Vannak jó cuccaik, de nem mindig minőségiek. Talán az összes ilyen bolt közül nálam a Zara és a C und A ér a legtöbbet, mert itt legalább mindenféle méretű emberre gondolnak, nem csak az XS-esekre. (L-XL méret vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!