A "gazdagok" a használt ruháikat miért tárolják inkább a padláson, mint hogy odaadják a szegényebbeknek?
ezt mire alapozva mondod? honnan tudod hogy nem teszik?
jó, én nem vagyok egy húú-de-gazdag ember, de én oda szoktam adni a megunt/kinőtt ruháimat a közelemben lakó rászorulókra.
Szia, szerintemm nem várhatod el, hogy egy szerinted gazdag neked adja a ruháit. Én is ismerek olyan lányt aki nem hord egy csomó cuccát és külön szekrényben vannak, de sajnálja elherdálni, mert valaha szerette vagy drága volt.
Miért hiszed hogy azért mert valakinek van pénze újra akár napi szinten, a régebbieket elherdálja.
Én is szoktam barátnőknek adni 1-1 darabot, de azért a legtöbb ruhámat nem adom ingyen csak oda senkinek, mert amit pl. farmert 10 ezerért vettem, nem szívesen adom ingyen oda akkor sem ha nem hordom....
Végülis leszóltad, mert te véleményezted hogy számodra érthetetlen....
De a használt megunt kocsiját sem adja az ember a rászoruló BKVn utazóknak meg ha több háza van valakinek, azt sem adja ingyen másnak, max kiadja... a ruha is végül is ugyanez csak kicsiben.
Én írtam korábban, hogy nem adom másnak a márkás cuccomat ingyen, mert én sem ingyen hoztam el a boltból....
Az hogy másnak mire telik, nem az én gondom.
De hozzáteszem, van egy barátnőm, akinek kevés ruhája van és jópár szép ruhát és cipőt adtam neki. De nyilván nem zsákszámra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!