Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A "gazdagok" a használt...

A "gazdagok" a használt ruháikat miért tárolják inkább a padláson, mint hogy odaadják a szegényebbeknek?

Figyelt kérdés
Inkább legyen poros,és zsákba tárolva, minthogy odaadják annak aki rászorul és megbecsülné? :S
2011. jún. 6. 20:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Arra még nem gondoltál, hogy simán csak lusták elmenni oda, ahol ezeket leadhatják?
2011. jún. 6. 22:21
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

ezt mire alapozva mondod? honnan tudod hogy nem teszik?

jó, én nem vagyok egy húú-de-gazdag ember, de én oda szoktam adni a megunt/kinőtt ruháimat a közelemben lakó rászorulókra.

2011. jún. 6. 23:46
 3/18 A kérdező kommentje:
Az osztálytársam mondta hogy ő oda szokta adni a ruháit a szegényebbeknek, erre egy gazdag osztálytársam: " de a szép és drága ruháimat biztos nem adnám oda, inkább maradjon a padláson... Nekem ez nagyon rosszul esett, mert egy 3000ft-os cipő miatt is könyörögnöm kell hónapokat. :(
2011. jún. 7. 06:51
 4/18 anonim ***** válasza:

Szia, szerintemm nem várhatod el, hogy egy szerinted gazdag neked adja a ruháit. Én is ismerek olyan lányt aki nem hord egy csomó cuccát és külön szekrényben vannak, de sajnálja elherdálni, mert valaha szerette vagy drága volt.

Miért hiszed hogy azért mert valakinek van pénze újra akár napi szinten, a régebbieket elherdálja.

Én is szoktam barátnőknek adni 1-1 darabot, de azért a legtöbb ruhámat nem adom ingyen csak oda senkinek, mert amit pl. farmert 10 ezerért vettem, nem szívesen adom ingyen oda akkor sem ha nem hordom....

2011. jún. 7. 12:06
 5/18 anonim ***** válasza:
Mert lehet,hogy attól,hogy még gazdagok nem dobják ki a drága pénzen vett dolgokat.
2011. jún. 7. 14:13
 6/18 A kérdező kommentje:
Én nem tudom ti hogy vagytok vele, de én csóró létemre sajnálat nélkül oda adom azokat a ruháimat amiket nem szívesen hordok (nem tetszik)... Én nem értek azzal egyet aki azt mondja, hogy inkább rágja meg az egér vagy porosodjon...
2011. jún. 7. 17:44
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Te ilyen vagy de nem szólhatod le azt aki nem adja. Ez nem kötelező...
2011. jún. 7. 17:54
 8/18 A kérdező kommentje:
Nem szóltam le senkit, sőt megtartottam magamnak a véleményemet. Viszont kíváncsi voltam, hogy ki hogyan gondolja ezt a témát...
2011. jún. 7. 19:34
 9/18 anonim ***** válasza:

Végülis leszóltad, mert te véleményezted hogy számodra érthetetlen....

De a használt megunt kocsiját sem adja az ember a rászoruló BKVn utazóknak meg ha több háza van valakinek, azt sem adja ingyen másnak, max kiadja... a ruha is végül is ugyanez csak kicsiben.

Én írtam korábban, hogy nem adom másnak a márkás cuccomat ingyen, mert én sem ingyen hoztam el a boltból....

Az hogy másnak mire telik, nem az én gondom.

De hozzáteszem, van egy barátnőm, akinek kevés ruhája van és jópár szép ruhát és cipőt adtam neki. De nyilván nem zsákszámra...

2011. jún. 7. 21:06
 10/18 anonim ***** válasza:
A gazdag lány szülei biztos megdolgoztak a pénzért,amin a ruhát vették->nem fogják kidobni a ruhát,attól,hogy sok pénzük van.
2011. jún. 8. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!