Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A Zarába csak a gazdagok...

A Zarába csak a gazdagok vásárolnak?

Figyelt kérdés

Akárhányszor megyek be, mindig üres kézzel jövök ki.

Nagyon drága boltnak tartom! tegnap ismét bementem, találtam egy felsőt 2.900 forint volt, úgyhogy megvettem.. mikor állok a pénztárnál, az előttem lévők több szatyorral vásárolnak. volt egy lány előttem kb 15 éves lehetett több mint 100ezret hagyott ott.. ők nem nézik az árat? vagy nem számít a pénz?

2012. nov. 11. 11:34
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
96%
A Zara ilyen középkategóriás bolt... az olyan hogy aki minimálbérből él az nem nagyon tud ott vásárolni, akinek van rendes munkája az már megteheti. Aki meg kifejezetten gazdag az nem ilyen ócska tömegcuccokat vesz...már ha van esze is.
2012. nov. 11. 11:49
 2/19 anonim ***** válasza:
39%
3000Ft körül vannak már a felsők átlagosan.Ennél olcsóbban ritkán lehet találni sajnos :/
2012. nov. 11. 11:51
 3/19 anonim ***** válasza:
Nem. A gazdagok a G-Star raw és egyéb ilyen üzletekben vásárolnak.
2012. nov. 11. 12:53
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
attól függ... Szerintem a gazdagok járnak oda,de nem az olyan kőgazdagok akik eredeti LV táskával nyomulnak.
2012. nov. 11. 12:59
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
A Zarában.
2012. nov. 11. 12:59
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
A gazdagok főként nem Zarában vásárolnak, hanem luxuskategória termékei között válogatnak (designer cuccok). A Zara valójában középkategória, persze az más kérdés, hogy nem a magyarországi minimálbérhez igazodik :) De külföldön a Zara azért nem számít nagy drágaságnak.
2012. nov. 11. 13:09
 7/19 anonim ***** válasza:
Nem a gazdagok hanem az a réteg aki tud erre is költeni hogy ruhát vegyen. Én néha szoktam csak ott vásárolni, én az ennél is drágább Sugarbirdben, Amnesiaban, Magentában vásárolok. Nem keresek jól, a párom is átlagosan keres, de belefér havi 2-3 ilyen ruhadarab.
2012. nov. 11. 13:27
 8/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nem olyan drága jó persze van olcsóbb is de 3 ezer 1 divatos,márkás felsőért nem rossz. a Gazdagok Calvin Klein,Dolce and Gabbane és hasonló márkákat vesznek szerintem. a Zara 1 középkategória legtöbb fiatal ilyesmiket hord mert divatos de azért még meg lehet fizetni.
2012. nov. 11. 13:42
 9/19 anonim ***** válasza:
engem kiráz a hideg a zarától :D
2012. nov. 11. 16:48
 10/19 anonim ***** válasza:
Nem csak gazdagok :) Én személy szerint szeretem általában a Zarát, vannak ott nagyon jó kis minőségi darabok. Átlagnál egy picivel jobban élünk, de szerintem akik igazán gazdagok tovább mennek a Váci utcánál az Andrássy útra, és ott szerzik be a ruhákat. Egyébként a Zarában 2,3 féle női kollekció darabjai találhatók meg, ezek közül a women-esek a legdrágábbak, mig a trf megnevezésűek olcsóbbak, ezek inkább tinédzsereknek készültek. A kabátok, táskák szinte mindig jó minőségűek.
2012. nov. 11. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!