Lányok! Ti hogy hordjátok a farmert? : )
Figyelt kérdés
Azzal van gondom, hogy nem sok farmerom van, amit szeretek, az 3 :) nemrég vettem egy újat (barnát) és nagyon tetszik!
Az a kérdés, hogy ti egy héten hány farmert húztok a suliba? Nem ciki, ha mondjuk 3 napig egy van rajtam? :)
Nézitek egyáltalán, hogy a másik miben van?
2012. nov. 8. 12:17
11/14 anonim válasza:
Nálunk mindenki kb 2 hétig hordja a farmert. Én van hogy több hónapig ugyanazt hordom mert hétvégén kimosom. Tudom pólóval ing+poloval tunikaval ruhaval is kombinalni es igy nem lehet észrevenni h ugyanaz. Oösszesen 2 nadragom van
12/14 anonim válasza:
Nekem az összes farmerom tök sima sötétkék, érdekes is lenne, így hiába váltogatom, nem látszik a különbség. Érdekes is lenne, ha valaki ezért megszólna...
13/14 anonim válasza:
Hát én mostanában sima farmert nem viszek, mert azokat kihíztam, és megfogadtam, hogy addig nem veszek újat, amíg megint bele nem férek a 27esbe :)
De van egy pár színes farmerem, amik jók rám (5 :( ) így mostanában azokat viszem csak. És egymásutáni napon nem megyek ugyanabba, de igyekszem úgy öltözni, hogy legalább 3 napon keresztül más nadrág legyen rajtam.
Egyébként amíg jók voltak rám a többi farmerjaim, addig egy héten keresztül sosem volt rajtam ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!