Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Ti hogy hordjátok a...

Lányok! Ti hogy hordjátok a farmert? : )

Figyelt kérdés

Azzal van gondom, hogy nem sok farmerom van, amit szeretek, az 3 :) nemrég vettem egy újat (barnát) és nagyon tetszik!

Az a kérdés, hogy ti egy héten hány farmert húztok a suliba? Nem ciki, ha mondjuk 3 napig egy van rajtam? :)

Nézitek egyáltalán, hogy a másik miben van?

2012. nov. 8. 12:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam nézni, de igazából szerintem nem gáz.. nekem attól függ milyen kedvem van.. van, hogy egy héten minden nap másik van rajtam, de van, hogy naponta kimosom ugyanazt a gatyámat és 4 napig is rajtam van, de mondjuk én mosom, nem tudom te szoktad-e, általában reggelre megszárad. :)
2012. nov. 8. 12:38
 2/14 anonim ***** válasza:
84%
Ugyan már nem járok suliba, de munkahelyen és gimiben is megjegyezték, ha valaki kétszer egymás után vette fel ugyanazt a ruhát. Mindig váltogattam a ruhákat, másikba mentem minden nap, de nem mostam ki egy felvétel után.
2012. nov. 8. 12:43
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom ti hol éltek, de ahol én élek ott a farmert nem szokták naponta váltogatni. Van amikor én is 3-4 napig hordom a farmert. A farmer nem koszolódik annyira, és felesleges is minden nap kimosni. Viszont a pólót naponta cserélem mert az ember mégiscsak izzad..

A gáz az ha valaki a felső ruházatát nem cseréli minden nap..

2012. nov. 8. 12:49
 4/14 anonim ***** válasza:
62%
Én van hogy 1 hétig is elhordom ugyanazt, főleg ha nem koszos és nem izzadok bele, akkor minek váltogassam? Ha esős idő volt és az alja kicsit sáros lett akkor ott kimostam azt a részt majd a radiátoron másnapra szépen megszáradt, de van amikor váltogatom. Nekem 4 farmerom van amit rendesen hordok +2 amit csak alkalmakra veszek fel meg egy ami csak nyáron mert az totál vékony.
2012. nov. 8. 12:49
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem konkrétan 2 farmerom van, amit szeretek. Kb. 2 nap megyek ugyanabba a suliba, inkább szoknyás/ruhás vagyok.

Nem ciki, ha 3 napig egy van rajtad, egy nadrágot sokféleképp lehet kombinálni. Igaz, izgalmasabb ha pl. hétfő az egyik, kedd a másik, szerda megint az első van rajtad :)

2012. nov. 8. 12:52
 6/14 A kérdező kommentje:

persze a felsőt én is naponta cserélem és szerintem mások is azt nézik jobban. főleg az iskolapadban ülve, nem látszik a gatya :)

naponta szerintem nem jó mosni, hiszen kopik az anyaga és jobban szakad is. Persze ha piszkos, vagy valami akkor én is mosom :))

hát elég sok féle válasz érkezett :D

2012. nov. 8. 12:57
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 5 famrernacim van, de abból csak kettőt hordok, szívesen, a másik hármat maximum itthonra.

Természetesen nem mosom ki egy használat után, de nem is veszem fel 2x egymást követő nap, inkább váltogatom őket, vagy szoknyát húzok, vagy egyberuhát. Nem szívesen mennék ugyanabban a ruhában suliba egymás után.

2012. nov. 8. 14:05
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Én max. 2 napig megyek ugyanabba, utána váltok.
2012. nov. 8. 14:16
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Én naponta váltom vagy néha 2x veszem fel nagy ritkán 3x de én elég hamar büdös leszek.. szóval nekem muszáj :S
2012. nov. 8. 15:16
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem miért baj az néhány embernek, ha valaki 2-3 napig is ugyanabba jár. Semmi gond nincs ezzel. Én másokon nem is szoktam nézni mi van, csak ha nagyon feltűnő.

Összesen 2 farmerom van, amikor az újabbat kaptam akkor egész héten abba voltam, mert az tetszett.

2012. nov. 8. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!