Lányok! Ti hogy hordjátok a farmert? : )
Azzal van gondom, hogy nem sok farmerom van, amit szeretek, az 3 :) nemrég vettem egy újat (barnát) és nagyon tetszik!
Az a kérdés, hogy ti egy héten hány farmert húztok a suliba? Nem ciki, ha mondjuk 3 napig egy van rajtam? :)
Nézitek egyáltalán, hogy a másik miben van?
Hát nem tudom ti hol éltek, de ahol én élek ott a farmert nem szokták naponta váltogatni. Van amikor én is 3-4 napig hordom a farmert. A farmer nem koszolódik annyira, és felesleges is minden nap kimosni. Viszont a pólót naponta cserélem mert az ember mégiscsak izzad..
A gáz az ha valaki a felső ruházatát nem cseréli minden nap..
Nekem konkrétan 2 farmerom van, amit szeretek. Kb. 2 nap megyek ugyanabba a suliba, inkább szoknyás/ruhás vagyok.
Nem ciki, ha 3 napig egy van rajtad, egy nadrágot sokféleképp lehet kombinálni. Igaz, izgalmasabb ha pl. hétfő az egyik, kedd a másik, szerda megint az első van rajtad :)
persze a felsőt én is naponta cserélem és szerintem mások is azt nézik jobban. főleg az iskolapadban ülve, nem látszik a gatya :)
naponta szerintem nem jó mosni, hiszen kopik az anyaga és jobban szakad is. Persze ha piszkos, vagy valami akkor én is mosom :))
hát elég sok féle válasz érkezett :D
Nekem 5 famrernacim van, de abból csak kettőt hordok, szívesen, a másik hármat maximum itthonra.
Természetesen nem mosom ki egy használat után, de nem is veszem fel 2x egymást követő nap, inkább váltogatom őket, vagy szoknyát húzok, vagy egyberuhát. Nem szívesen mennék ugyanabban a ruhában suliba egymás után.
Nem értem miért baj az néhány embernek, ha valaki 2-3 napig is ugyanabba jár. Semmi gond nincs ezzel. Én másokon nem is szoktam nézni mi van, csak ha nagyon feltűnő.
Összesen 2 farmerom van, amikor az újabbat kaptam akkor egész héten abba voltam, mert az tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!