Csajok! Hogy legyek tuti formában holnapra?
Gondolom,randira készülsz.
Szerintem ami alap dolognak számít,hogy frissen mosott hajjal,tisztán,valami kellemes illatú parfümmel a nyakadon menj,visszafogottabb,szolidabb,mégis csinos szerkóban,valami magassarkúban,szép kötött pulóverben esetleg.Szőrtelenítsd a bikinivonaladat,lábadat,a hajadat kivasalhatod vagy begöndörítheted,a körmödet igazítsd formára,nem muszáj rá rikító lakkot tenned,elég egy szolid gyöngyházfény is elsőre.A több tonna vakolat sem feltétlenül szükséges,esetleg kis szájfény,szempillaspirál.Nagyjából ennyi.
Szia:)
Nos hát ha nagyok a körmeid akkor franciamanikürt csinálj, ha kicsi akkor nehogy befesd mert nagyon csúnya lesz. Tegyél inkább műkörmöt ha van otthon. A sminked ha buliba mész akkor legyen olyan macskás, sötétebb színeket használj. Ha pasizni akarsz akkor én mindig Kim Kardashian sminkét használom( nekem jól áll, mert hasonlítok rá, de most komolyan)
Igen szőrtelenítést ne hogy elfelejtsd. Mindenhol. Ha noncs kiszedve a szemöldököd akkor szedesd ki. Legyen szép íve. Ha hosszú a hajad akkor göndörítsd be az nagyon szép, ha rövid akkor dobd fel valahogy. Az öltözködésed pedig (pasizni, de jó egyszerűen buliba, de suliba is, néha így öltözködök) szép magassarkú cicanadrággal, egy nagyon szép felső és kész:)
Nagyon csini leszel. Biztos hogy írigelni fognak.
17/L
Remélem valamit segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!