Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyire gáz e formában ez a...

Mennyire gáz e formában ez a stílusú póló?

Figyelt kérdés

Régebb úsztam, ennek ellenére vékonyabb vagyok. Hiába eszek rendesen, jó sokat nem jönnek fel a kilók. 65kg, 183cm vagyok. Karom az nem túl nagy 26-os.

Nem nézne hülyén ki az ilyen jellegű póló: [link]

[link]

Visszatérve a testre, nem nagyon akarok kondizni, mert szerintem teljesen átlagos testem van. Fehérjével biztosan fejlődnék, de nem akarom a közérzetem felborítani. Natúr karra való edzéssel 30-ra maximum feltornásznám, bár nem tudom így mennyi időt venne igénybe nagyjából!?

Vele párhuzamosan itthon edzenék másra is, bár nagyon nagy változást nem akarok elérni a picit nagyobb karon kívül.

Elég vicces a sok nagy stílű gyúrós ismerősöm közül néhánynak 25kg cement megemelése majdnem a végzetet eredményezte. Pedig akkora karjuk van mint nekem majdnem a lábam. :D

Nem értem ebből a szempontból mondjuk a karom méretét, hisz elég sűrűn segítek a ház körül nagyobb súlyokat mozgatni s semmi látszat...

Elnézést, hogy ilyen hosszúra sikeredett!

17/f

2012. máj. 10. 18:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezek a pólók tipikusan az izmos karokra lettek tervezve. Ha csak egy kicsit áll el, akkor nem gáz.

16/l

2012. máj. 10. 19:01
 2/4 A kérdező kommentje:

Azt néztem pár napja, ha 30-as lenne a karom, akkor 2cm-el állna el, ami szerintem nem sok.

Először akkor lehet neki állok edzeni karra.

2012. máj. 10. 19:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem jól állna neked és még vékony is vagy az átlag pasikhoz képest :) Gondolom nincs sörhasad meg ilyenek :)
2012. máj. 10. 19:37
 4/4 A kérdező kommentje:

Nincsen hasam egyáltalán. Hátam széles, de nem nagyon, vádlim az izmos, combom vastagabb, de nem zsírban. :D

Karom az amit keveslek.

Fehérjét meg ilyen dolgokat nem akarok szedni, mert feleslegesnek találom. Lehet fejlődnék tőle, de azt fenn is kell tartani. Életem végéig nem akarok fehérjét enni a napi előírt mennyiségben. :D

Bár évek alatt gondolom fejlődök természetesen még, tehát nem itt van a vég.

2012. máj. 10. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!