Szerintetek gáz egy csajon férni ing? Ha nem akk milyen formában hordanátok? Linkeket lécci
Figyelt kérdés
2010. júl. 4. 19:24
1/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. (pl. egy hosszított tunikaszerű inget cicanacival)
2/7 anonim válasza:
Jézusom, a férfi szót "nem láttam"!!!!Bocs
Gáz.
3/7 anonim válasza:
Akkor nemgáz ha együtt töltöd a barátoddal az éjszakát aztán reggel beállít valamelyik haverja és csak azt tudod felkapni gyorsan.:)
az a lényeg lakásban csak ismerősök előtt nem gáz otthon:D
18/L
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Szerintem egy hosszú férfi ing bugyival, nadrág nélkül nagyon jól néz ki, és kifejezetten szexis.
F
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
Én hordom. :) Apukám saját tervezésű inge. Apunak s-es kell, nekem meg az bőven jó férfiméretben. :D Kék-narancs színű, kockás, kicsit favágós hatása van. Veszek fel hozzá egy szűkebb szárú nadrágot, balettcipő, tornacipő vagy deszkáscipő(mikor milyen alkalomra), és egy hosszú nyakláncot(gyöngyös, lógós...). :D
Szerintem tök jó! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!