Ez a bakancs jó lehet télre, nagyon hidegbe? Nagyon fárfias a szabása?
2012. nov. 6. 11:51
21/29 anonim válasza:
ez nem csúnya, barna bordázott anyagú pálsonynacimhoz jól menne,p persze annak szép akinek kicsi méret kell, imádom a barna dolgokat, bordós barnás a kabátom, de vannak keki szinű zöldes barna meg terep szinü cuccok is, ahoz is megy, pl ilyesmi szinü tornacipőt szoktam felvenni a terepmintás mini farmerszoknyámhoz, de persze a tornacipő nem ilyen nagy durun fazonú
22/29 anonim válasza:
23/29 anonim válasza:
Na, ez már jó szerintem, és nincs is sarka:
24/29 anonim válasza:
A másik válaszolóra olyan kíváncsi vagyok, hogy hány éves, akivel beszélgettem, én már írtam, hogy 27 éves vagyok. Lehet, hogy ezért különböztek a vélemények, ami persze nem baj.
25/29 anonim válasza:
Én 23 vagyok, 24 leszek januárban.
Mondjuk a cipőknél én magamból indulok ki, mert kicsi vagyok és vékony, és egy ilyen cipőben úgy néznék ki, mint egy bohóc a nagy bakancsában.
26/29 anonim válasza:
Figyelj! elmondom mi a hiba benne!
A színe, a stílusa és az egész. de az jó hogy van benne bélés!egyébként bűnrodna! de ha neked tetszik vedd fel csak én semmmihez nemtudnám elképzelni.....
29/29 anonim válasza:
Szerintem simán lehet jól hordani ezt a cipőt. És nekem tökre szimpatikus lenne egy olyan ember, akit ilyen cipőben látok. :D
Szerintem vedd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!