Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez a bakancs jó lehet télre,...

Ez a bakancs jó lehet télre, nagyon hidegbe? Nagyon fárfias a szabása?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2012. nov. 6. 11:51
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
62%

Ez a bakancs iszonyatosan ronda!

Ócska, csúnya, otromba.

Én 5 forintot nem adnék érte!

2012. nov. 6. 11:57
 2/29 anonim ***** válasza:
64%
Dehogy csúnya, én simán felvenném. Az lehet a baj esetleg, hogy átázik majd, mert velúrnak néz ki, azokon meg masszív vízfoltok szoktak maradni. A szabásával sincs semmi gond. Nyilván vannak tőle szebb cipők is, de nem lehet mindenki plázapics, komoly nőknek ez a cipő jó.
2012. nov. 6. 12:01
 3/29 anonim ***** válasza:

Nem csúnya????

Na, jó ízlés dolga, de állati ócska, és a színe is ronda, nem megy semmihez.

Maximum munkásnadrághoz, vagy terepnadrághoz tudnám elképzelni.

2012. nov. 6. 12:03
 4/29 A kérdező kommentje:

egyetértek a 2. válaszolóval :)

az ilyen típusú bőr cipőket, hogy lehet épolni? van itthon spray fordított bőrre, de nem tudom, hogy elég-e? vagy van valami speciális szer/tisztítási módszer?

2012. nov. 6. 12:04
 5/29 anonim ***** válasza:

1. meg 3. vagyok.

Mihez veszed fel?

Nem kötekedésből, csak kíváncsiságból kérdem.

Milyen ruhához gondoltad?

AMúgy van ilyen vízlepergető spray vagy gél, azt kell rátenni.

Átlátszó, és a hegymászó cipőkre is ezt rakják.

2012. nov. 6. 12:06
 6/29 anonim ***** válasza:

Szerintem beázós. :(

Nézted a Deichmannos csizmákat?

2012. nov. 6. 12:06
 7/29 A kérdező kommentje:

Bármihez :) nekem inkább túrázós cuccaim vannak, semmi extra... nagyon jól érzem magam bennük, másoknak is tetszik, azt mondják, hogy ez az én stílusom.

De miért kérdezed?

2012. nov. 6. 12:08
 8/29 A kérdező kommentje:
a csizmákat nem szeretem, a fűzős cipőket jobban preferálom.
2012. nov. 6. 12:09
 9/29 anonim ***** válasza:
79%

Az első válaszolót nem értem. Te milyen színekben szoktál járni? Pont, hogy ez a szín megy a fekete után a legtöbb ruhához. Egy fekete és egy barna színű cipője mindenkinek kell, hogy legyen. Vagy ha te rózsaszínű cuki-muki rucikban jársz, akkor sorry, én kérek elnézést.

Kérdező: én úgy tudom, a velúrt nagyon semmivel se lehet kezelni, igaz, befújják azzal a spray-vel, ami neked is van, hogy ellenállóbb legyen a vízzel szemben, de az egyedüli megoldás mindig az alapos kiszárítás. Amint hóba érsz ezzel a cipővel, azonnal sötétbarnára változik a víztől. Jó a szabása, a színe is, csak az anyaga nem jó. Nekem egy velúr cipőm sincs, bojkottáltam őket, pont ezért.

27/N

2012. nov. 6. 12:09
 10/29 anonim ***** válasza:
39%

Én legtöbbször cuki-muki színekben járok!:)))

Tényleg, hát nincs mit tenni!

Ez a szín nekem azért csúnya, mert inkább sárgás, mint barna, ha barna, akkor már legyen sötétbarna, olyan nekem is van.

Amúgy is...ez a cipő szerintem (és ez csak az én véleményem!) ormótlan, otromba és férfias egy nőnek.

Mint egy favágó, vagy nem tudom...

Egy férfin is csúnya lenne, nem még egy nőn!

2012. nov. 6. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!