Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez a bakancs jó lehet télre,...

Ez a bakancs jó lehet télre, nagyon hidegbe? Nagyon fárfias a szabása?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2012. nov. 6. 11:51
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

ezen gondolkoztam/om

[link]

2012. nov. 6. 12:14
 12/29 anonim ***** válasza:
Amúgy még mindig én, ugyanilyen cipellőm van, barna, bélelt, lapostalpú, csak műbőrből. Legjobb lett volna a bőr, de drága volt, és a műbőr is megteszi, az már nem ázik be, és rohadt jó a nagy hidegben.
2012. nov. 6. 12:14
 13/29 anonim ***** válasza:
Ez világosbarna, nem lehet minden sötétbarna. Talán azért látod otrombának, mert lapostalpú. Nézd, a jégen nem lehet tűsarokban pipiskedni, mert hamar kórház lehet a vége a nagy divatolásnak.
2012. nov. 6. 12:16
 14/29 A kérdező kommentje:
Én eléggé natúr, mondhatni természetes színeket hordok. Bézs, barna, khaki, fehér, maximum 1-2 színesebb. Én tényleg jól érzem magam így, és engem nem zavar, ha más színesebben öltözködik, mindenkinek más a kényelmes, praktikus. Vagyis én leginkább ezt nézem egy ruha darabban, vagy bármi másban. Mindenképp legyen hasznos
2012. nov. 6. 12:16
 15/29 anonim ***** válasza:

Szerintem ez is ronda, mint öregapám cipője.

Miért ezeket az ormótlanokat nézed ki magadnak?

Ez néz ki jól bakancsban például:

[link]

2012. nov. 6. 12:17
 16/29 anonim ***** válasza:
Na, ez a bakancs már állati jó, amit most mutattál, Kérdező. Ennek jó az anyaga is, és magasabb a szára, jobban melegít.
2012. nov. 6. 12:17
 17/29 anonim ***** válasza:
Aha, látom, hogy a másik válaszoló a sarkat hiányolja, gondoltam én. Csak tudni kéne, hogy nem tud mindenki sarkon egyensúlyozni a hóban-jégen.
2012. nov. 6. 12:18
 18/29 A kérdező kommentje:

Nem rossz a másik sem, csak kicsit drágább. Meg kell majd néznem, felpróbálnom mindegyiket :)

Köszönöm a segítséget mindenkinek! Azt hiszem a fordított bőr tényleg nem a legjobb választás.

2012. nov. 6. 12:20
 19/29 A kérdező kommentje:

magassarkúval nekem inkább más problémáim vannak:

bokasüllyedésem van, lúdtalpam, és az egyik lábam 3 centivel rövidebb, így magasított lúdtalpbetétet kell hordanom, semmilyen körülmények között nem hordanék magassarkút!

2012. nov. 6. 12:21
 20/29 anonim ***** válasza:

Jaj, hagyjatok már ezzel a "sarokkal" :))))

Jól van, na, lehet, hogy "sarok problémám" van, de akkor is olyan bumszli, nagy dög cipők ezek!

Az a szép, ha egy cipő kecses, és finom, akkor is, ha bakancs.

Mindjárt keresek "sarkatlant", (ha találok!)!

2012. nov. 6. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!