Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Plázacica? Miért kell megítéln...

Plázacica? Miért kell megítélni mindenkit külső alapján?

Figyelt kérdés

Hallottam már vadidegenektől ezt a megjegyzést és még durvábbat is rólam...Nos magamról:külső:igen,csinosan öltözök,sminkelek(de nem túlzásba),világosvörösre festem a hajamat(mégcsak szőkének sem mondható igazán),hosszű körmeim vannak(nem mű,bár úgy néz ki)

belső:én nem nyávogok,nem nyilvánul meg a viselkedésemben semmi plázacicás és más sem,mindenkivel próbálok kedves lenni,a barátaimat nem külső alapján válogatom,egyetemista vagyok,mégcsak nem is az a nagy bulizós,szabadidőmben néha festek,írok.nos ez vagyok én.nem mintha érdekelne vadidegenek véleménye(mármint akik keplázacicáznak),de az emberek miért ítélnek csupán az alapján,hogy néz ki,hogy öltözik...Én így érzem jól magam,és kész.

2009. aug. 12. 00:23
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Pont úgy vagyok a témával, mint az utolsó!... ;) :D

18L

2009. aug. 12. 14:56
 22/25 anonim ***** válasza:
0%
Lehetnél intelligens, de nem vagy az. Ez van.
2009. aug. 12. 15:34
 23/25 anonim ***** válasza:

Először is: saját magadat kevered ellentmondásba, ugyanis azt írod, hogy nem érdekel vadidegenek véleménye, és te így érzed jól magad, de zavar, hogy külső alapján ítélnek. kerek választ ezért nem lehet adni a kérdésedre. az emberek már csak ilyenek, külső alapján ítélnek, de nem teljesen alaptalanul. te magad valószínűleg észre sem veszed, de mégis hordozol magadon olyan TIPIKUS külső jegyeket, amik alapján az jön le az embereknek, hogy igenis plázacica vagy. érdekes dolog ez, mert én is csinosan öltözöm, de soha ilyet nem hallottam vissza magaról, hogy plázacica lennék. (helyette persze hallok mást innen-onnan) mégegyszer hangsúlyozom, hogy nálad olyan dolgokban érzékelhető a plázacica attitűd, amiket te magad észre sem veszel. akár gesztusok, arcmimikád vagy egyéb nonverbális jelek is lehetnek ezek. a másik pedig az, hogy az egyetemi hallgatói státusz nem garancia rá, hogy valaki intelligens, ezt jól jegyezd meg, nehogy ezzel ágálj az saját intelligenciád védelmében, mert kinevetnek. májusban államvizsgázom az ország egyik legrégebbi egyetemén, de vannak olyan buta, életképtelen csoporttársaim, akiknek nehogy diplomát, de még érettségit se adtam volna a kezébe. az elkallódott, lemorzsolódott barátaim, akik ilyen-olyan okból nem tanultak tovább, magasan verik őket intelligenciában.

ha állításod szerint te így elégedett vagy magaddal, akkor ne foglalkoztasson, hogy mások mit mondanak rólad. rólam is mondanak annyi mindent az emberek (persze jó magyar szokásnak megfelelően a hátam mögött), hogy ne tudd meg, de mindnek van valóságalapja. de leszarom, mert én, a családom és a legközelebbi barátaim tudják, hogy a hibáim ellenére nem vagyok rossz ember és van szívem. aki meg nem fogad el így, és rám mutogat, holott neki sem tiszta a keze, az elmehet a p-ba. gondold át ezt a dolgot.

2009. aug. 12. 17:21
 24/25 A kérdező kommentje:
persze,tudom,hogy az egyetem nem egyenlő az intelligenciával,mindenesetre azon elgondolkodtam,hogy a nonverbális dologban lehet valami,ezen változtatni próbálok majd,és tudom,hogy ellentmondásosnak tűnik,amit írtam,de így is úgy is vagyok vele,nem érdekel,de valahol rosszul is esik.Köszi neked is a választ!
2009. aug. 12. 22:36
 25/25 anonim ***** válasza:
Hát én nem külső alapján ítéllek meg, mert nem látlak.. De a belsőd is totál erről hivalkodik! Talán te nem érzed magad annak, de totál úgy viselkedsz! Olvasd csak vissza amiket írtál meg így alapból mindent.. És játszd el nyávogós hangon.. Hát tuti Broadway szerepet kapnál! Talán nézz magadba! Amúgy te is 1. látásra ítéltél!! "Teljesen átlagos semmilyen stílushoz nem tartozó...." Itt tévedtél a legnagyobbat.. Mert nekik megvan a saját stílusuk míg te beáltál a sablon sorba! ÉS itt kezdődik a beskatujázás és a megítélés!
2009. aug. 16. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!