Eddig nem volt márkás cuccom. Most nagyon "menőnek" (utánzós majomnak) tűnnék, ha a sulis tatyóm, tolltartóm, cipőm és farmerom Converse-s lenne?
converse a szerintem nagyon sz*r cuccokat gyárt, mármint jó csilivili meg jól néz ki, de kb fél évet nembírt a cipőm, pedig csak járkáltam benne... a táska az még egész jó, converse farmer ? :S felesleges rá költeni mondanék egy-két tanácsot :)
- a cipőd az legyen márkás sok fiú, köztük én is ezt nézem egy lányon meg az első 3 dolog között, és ez igaz fordítva is szerintem :)
- sulis táska is remélhetőleg valami márkásabb converse az egész jól néz ki belőle :)
- tolltartó, hát szerintem erre fölösleges költeni annyi pénzt, középiskola vége felé 2toll lesz benne meg 2ceruza :)
- farmerből fölösleges márkásat venni, menny be c&aba vagy h&m , newyorker sokkal olcsóbban és ugyanolyan jól kinéző nadrágokat találsz, a nadrág márkáját szerintem nagyon kevesen nézik, vagy ha sznobokkal barátkozol, akik mindig hugy uu na replay póló meg mitudomén akkor vegyél márkásat abból is, bár nincs értelme szerintem, értelmes ember nem nézi a nadrág márkáját :)
- pólóra és pulóverre is szerintem ugyanez vonatkozik, mint farmerre, sokak azért nem vásárolnak a fentebb említett üzletekbe mert utálják ha szembe jön az utcán velük, de ha ügyes vagy néha olyan cuccokat kikaphatsz ami kb csak neked lesz a városban, és jókat is lehet találni, bár egy-egy póló márkásabból megférhet a ruhatárban :)
remélem tudtam segíteni :)
láttam, hogy vki írta a Retro jobb mint a Converse, a Retro egy rakás szar, már bocs attól akinek tetszik ez a márka. Nekem is Converse csukám van, de nem ilyen tucat ami mindenkinek, hanem olyan amit tuti nem fogok máson látni. Vidéki vok, pesten szoktam vásárolni és amikor farmert vettem az eladó srác nem győzte dicsérni a csukámat, hogy pesten se látott még senkin se ilyet és mennyire megy a többi cuccomhoz, hol vettem stb :D:D
ha meg minőség akkor: [link]
és ha a hip-hop stílust kedveled és adsz a minőségre is: [link]
Attól leszel majom, hogy most bepörögtél arra, hogy legyenek márkás dolgaid. Az a válaszoló, aki írt egy jó hosszú listát, legalább ennyire nagy gyökér is lehet. Csak a sznob barmok nézik azt először a másikon, hogy márkás-e a cipője, vagy a táskája. Ez egy jó nagy baromság volt, barátocskám. Egyébként hitték már azt a Vans cipőmre, hogy a kínaiból van, mégsem lettem öngyilkos, ugyanis nem azért vettem ezt, hogy nehogy csorbuljon a becsületem, ha valaki ránéz a lábamra, és nem márkás cipő van rajta. Kijött annyi pénzből, amennyit cipőre szántam, jól bírja, akkor miért ne. A táska meg ugyanez. És ha nem márkás, akkor mi a f*sz van, már elnézést? Annyira idegesítő ez a márkabuzulás. Van Wrangler és Tesco farmerom is, ugyanígy Converse-em és kínai tornacsukám is.
Azt vedd meg, ami tetszik, szerintem nagyon gáz lenne, ha most hirtelen bevásárolnál csomó márkás cuccból, ugyanis látszana, hogy csak azért vetted meg őket, mert azt hiszed, hogy a márka minden. Pedig nem, én előbb járnék egy olyan sráccal, akinek nagyon kevés pénze van, és mondjuk Cora ruhákban járkál, de közben okos, érzelmes, kedves, mint egy márkába csomagolt f*szfejjel. Szvsz, nem kell megfogadni a tanácsomat, ismerem már az ilyesfajta kérdések reakcióit.
Kössz a felvilágosítást. Csak a táskám meg a tolltartóm az. Cipőm Deichmanos(*), ruháim meg mindenféle :P
Puszi
Amúgy lány vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!