Eddig nem volt márkás cuccom. Most nagyon "menőnek" (utánzós majomnak) tűnnék, ha a sulis tatyóm, tolltartóm, cipőm és farmerom Converse-s lenne?
Figyelt kérdés
2009. aug. 11. 20:25
1/19 anonim válasza:
Miért talán az oszitársaid is ezt a márkát szeretik?
2/19 anonim válasza:
Ha veszed, ne ugyanazt a márkát vedd. Ha kapod, ne foglalkozz vele
3/19 anonim válasza:
szerintem túlzás még a tolltartónak is annak lennie. nekem a táskám és a cipőm Converse, bőven elég.
4/19 anonim válasza:
szerintem sem kell de ha neked ezekből a Converse tetszik vagy ha kapod vagy bármi mármint ha már megvannak akkor ne hagyd befolyásolni magad xD olyan cuccokkal mész suliba amilyenekkel te szeretnél :) senki más nem szólhat bele
5/19 A kérdező kommentje:
akkor milyet vegyek, hogy ne mond Converses legyen?
2009. aug. 12. 15:49
6/19 anonim válasza:
olyat vegyél amilyen neked tetszik ha Converse-s tetszik akkor olyat és ne zavarjon mások mit mondanak egyátalán nem tűnnél utánzós majomnak :) de amúgy nekem is nagyon tetszik ez a márka;)
7/19 anonim válasza:
Szerintem se Converse-t vegyél. Az már annyira tucat, kár rá kidobni pénzt..Inkább vegyél valami kevésbé nagy márkájút, a megspórólt pénzből meg új ruhákat vagy kiegészitőket, így suli kezdés előtt..:-)
8/19 anonim válasza:
Szerintem ha converset veszel akkor van pénzed O'neilre,Nikera,Adidasra vagy retro jeanzsos cuccokra is.Most ezek is nagyon mennek és nem drágábbak a Conversénél.
9/19 A kérdező kommentje:
az O'neil nagyon drága... ma akartam pólót venni, és tök szar anyaga volt, de 6.990 ft volt! :S:S
2009. aug. 20. 21:29
10/19 anonim válasza:
így van Retro. szerintem külömb márka, mint a converse...
vagy D&G???
De minek ez a márkamánia? ettől nem fognak jobban szeretni, hogy 'márkás' cuccaid lesznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!