Nagyon merész ez a csizma egy 16 évesnek?
Szerelem volt első látásra,nem volt szívem ott hagyni,nem túlzás,esetleg nem ronda?
Köszönöm a válaszokat
Kép:
Nem vagyok magassarkú párti,ezenkívül egy magassarkú ünneplő cipőm van és annak kisebb is a sarka,de ez nagyon megtetszett :D
nincs olyan képem,bocsi már pizsibe vagyok :D
Nem mindegy, hogy más mit gondol, ha neked tetszik? Főleg, hogy már megvetted.
Egyébként (mivel véleményt kérdeztél), megmondom őszintén, kevés ennél rondább csizmát láttam.
Alapból nem bírom a szőrt a cipőkön, kiráz tőle a hideg, meg ezt a fajta talpat is utálom.
Semmi pénzért nem venném fel.
De nekem is biztos van olyan cipőm/ruhám/akármim, amire meg te mondanád azt, hogy ronda.
Különbözőek vagyunk:)
Persze,köszönöm szépen az őszinte válaszodat :)
Igaz,de azért érdekelnek az ismeretlen emberek véleményei is,én imádom a szőrös csizmákat :D
Én erre bem használnám,hogy merész. Nálam az egy másik kategória. Több lánynak láttam ilyet. Speciel nekem nem tetszik,nem az én stílusom,jobban szeretem a kicsit nőiesebbet.Épp ezért ez nálam nem a merész kategória.
Ellenben ha máson látom,akkor tetszik.
Azért írtam,hogy merész,mert én nem szoktam ilyen magasat hordani meg,hogy szőrös is,meg hirtelen jobb szót nem találtam rá :D
Köszönöm az őszinte válaszod!:)
szerintem jól néz ki, nekem is tetszik:)
amúgy kényelmes? egyszer volt egy hasonló csizmám, az nem volt kényelmes, leváltottam gyorsan:S
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!