Mibe menjek az évadzáróra?
Figyelt kérdés
Barátnőm elhívott az évadzáróra és oda általában ki szoktak öltözni és ami az én ötletem lenne a ruhát illetően barna ingre és világosbarna nadrágra (ilyen pamut szerű az anyaga)gondoltam és ezekhez valamilyen magassarkú szerintem az is barna lenne. Szerintetek ez jó ötlet? Létszi mondjatok ötleteket!2012. nov. 1. 18:13
1/1 anonim válasza:
nem lenne túl barna az egész? nyugodtan feldobhatod valami színnel (pl.: táska, ékszer, kabát).
egyberészes ruhát is nézhetsz, ha szereted és pénztárcád is megengedi (egy olyat, amit máskor is tudsz használni, akár egy farmerral).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!