A hipszterek milyen cipőt hordanak télen?
Figyelt kérdés
Tudom h az alap a tornacipő, de télen az egy kicsit vékony, nem?? :D2012. okt. 25. 19:53
11/16 anonim válasza:
*öltözzek
Erre tudtok valami ész érvet adni, kedves stílus szakértő válaszolók?
12/16 anonim válasza:
szóval ha bakancsot hordok és egyedi ruhákat veszek fel akkor már is hipster vagyok és mindenki lenéz?! szerintem ne általánosítsunk! :)
13/16 anonim válasza:
Csak akkor leszel hipszter ha van iPhonod :D [link]
14/16 anonim válasza:
Kedves kérdező. Feltételezem, azért kérdezed, mert hipszter vagy, illetve az szeretnél lenni. Ha az előbbi, akkor nem kell másoktól megkérdeznek, mit vesznek fel, mert a hipszterek pont lesz.rják, ki mit mond, és felveszi azt, amit akar. Ha csak hipszter akarsz lenni, akkor nem vagy hipszter, és rohadt nevetséges a kérdésed. Azt mondod, a hipszterek nem gázak, csak "mások", akkor minek kérdezősködsz arról, milyet vesz fel a hipszter? Nem attól leszel más, hogy beöltözöl annak...
15/16 A kérdező kommentje:
-.-' azt nem tudom h miért nem lehet CSAK A KÉRDÉSRE VÁLASZOLNI és nem pedig kötekedni.
2012. okt. 26. 14:12
16/16 anonim válasza:
haha..lassan már a hipsterség a mainstream szóval a nem hipsterség a menő :D egyébként tényleg populáris lett az egész vintázs meg etc dolog..
egyszer csak azt vettem észre, hogy mindenkin olyasmi ruha van mint rajtam..interesting..amúgy meg elég gáz, ha megcsinált stílust akarsz magadnak..kuuuurva egyszerű..bemész egy boltba, és kiválasztasz egy cipőt ami tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!