Visszacserélik a Deichmann-ban a cipőmet azzal az okkal, hogy nagy kb 2 számmal?
Másfél hónapja vettem a cipőmet, az orra felső részénél kezd kicsit berepedezni..
Ha viszont nem veszik vissza mit csináljak? Kész kín benne menni ><
Felpróbáltam a boltban és jónak éreztem, de csak néhány lépést mentem benne, ezért nem vehettem észre, hogy nagy. Azóta elhasználgatom meg minden, eleinte zsebkendővel de úgy is ugyanolyan volt.. Most zsebkendő nélkül hordom és feszíteni kell a lábam, hogy ne nagyon csússzon ki a cipőből.
Igen, én is gondolkoztam rajta, hogy eladom veterán, de a cipőt 15 ezerért vettem, legalább 10ezerért adnám el, de azért látni a repedezést, és lehet, hogy hiába tenném fel, ha olyan hozzáállással lennének, hogy 'Na 10 ezerért nem veszek meg egy repedezett cipőt, azért már veszek egy jobbat, ami ép állapotú..' vagy ilyesmi..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!