Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Visszacserélik a 2napja...

Visszacserélik a 2napja vásárolt csizmámat a Deichmann-ban annak ellenére, hogy 1x volt rajtam?

Figyelt kérdés
2napja vettem egy csizmát a Deichmann-ban, tegnap elmentem benne 1órára valahova, de nem éreztem magam jól benne (pedig a boltban még nagyon tuti volt). Visszacserélik ezt nekem, esetleg ha ráfizetek 1-2 ezer forintot és veszek egy másikat abba belemennek? A talpán kicsit látszik, hogy hordtam már (egyszer). :(
2010. okt. 17. 15:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha hordtad már és nem minőségi problémás nem fogják visszacserélni. Cipőboltban dolgoztam, csak olyat cseréltünk, ami nem volt hordva.
2010. okt. 17. 15:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Biztos le lehet vhogy mosni a talpát vagy hasonló. A boltba meg ne mond, hogy hordtad, csak mondjuk: Otthon felpróbáltam, hogy majd járkálok benne, de hát eléggé szorítja a lábam, és nem kényelmes....

Ja és próbáld úgy visszaadni, hogy ne lássák a talpát.

Ha meg megkérdezik, hogy volt e rajtad, szemtelenül hazudj a szemükbe. Vagy mondjuk a talpa már a megvételkor is ilyen volt. Még mondtad is ismerősödnek akivel megvetted.... :) Én ilyen esetekben olyan hülye hazugságokat tudok kitalálni.... csak gyakorlat kérdése :)

2010. okt. 17. 17:16
 3/5 anonim ***** válasza:
A talpát fogják először megézni... A lemosással lehet próbálkozni, ha csak minimális ideig volt rajtad, de ha kopott valamennyit rögtön látni fogják, hogy hordva volt. Amin ez látszik már nem tudják eladni.
2010. okt. 17. 17:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyik lakótársam deichmannos eladó, tegyél fel két jó (éles) képet mindkét csizma talpáról képfeltöltés.hu-ra (meg persze ide linkeld be kommentben:)), és megnézi, hogy szerinte érdemes-e próbálkozni, hozzá is szoktak ilyesmivel fordulni.
2010. okt. 18. 16:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, végül sikerült "rásóznom" a csizmát egy ismerősömre.
2010. okt. 21. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!