Vettem nemrég egy csizmát a Deichmann-ban 8000 Ft-ért, de már nem tetszik. :S Egyszer volt rajtam, szerintetek visszacserélik?
akkor szokták visszacserélni,ha hibás, amúgy szerintem nem. Hisz akkor mindenkinek hetente új csizmája lenne.
Ha nagyon nem kell,add el vaterán.
Melyik az a csizma??? Mert én is épp most készülök a Deichmannba menni csizmát venni, és az is 8000-be kerül.
Amúgy szerintem a pénzt nem adják vissza, esetleg levásárolhatod valamire, mondjuk azt mondod, nem kényelmes, és ne azt mondd, hogy nem jó a méret, mert akkor ugyanabból fognak más méretet ajánlani, hanem mondjuk szorít, mert keskeny. Persze ha még nem használtad...
Azért vettem meg, mert akkor még tetszett, de nem lehet benne normálisan menni sem.
Esetleg olcsóbb csizmát hol tudnék venni? Nyugati aluljáróban? Ami nem kerül 7-8 ezerbe.
Ruhával voltam így, hogy mégsem tetszett, és visszavittem (Mangoba) hogy nem lett jó annak, akinek vettem. (Magamnak vettem, de ha azt hazudom, hogy ajándékba vettem és nem jó, akkor talán elnézőbbek).
A címkét már letéptem, de nem volt gond, visszavették. Levásárolhattam árát, de nem is kértem pénzt, másik nacit vettem helyette. Lehet, hogy visszaadták volna, nem tudom.
Egy próbát megér.
Mondd azt, hogy ajándékba vetted, de az illetőre nem jó, és szeretnéd kicserélni.
Ha nem veszik vissza, akkor is legalább megpróbáltad :)
Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!