Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik a jobb? A kínai (ruhák,...

Melyik a jobb? A kínai (ruhák, cipők) vagy a magyar ( ezekre a drága dolgokra gondolok, lehet olasz német, stb. )?

Figyelt kérdés

Póló, ruha: szerintem a -Magyar (Mayo Chix, Bagiro stb.)

a jobb mert tovább tart és jobb anyagból van.. de drágább.. de néha megéri a pénzt.

-a kína rosszabb anyagból van elnyúlik stb.. de ezekk is jól néznek ki..

szóval a ruhadaraboknál én az igényesebbre szavazok, a Magyarra

cipő: itt nehéz dolgom volt.. itt a -kínait választottam elmondom mért..

a kínai lehet hogy hamarabb szét megy mert rosszabb anyagból van.. de ugyanúgy néz ki mint a magyar, igényesebb termékek, és olcsóbb is.. inkább veszek egy 2000-os cipőt használom legf. fél hónapig ha bírja..

minthogy vegyek egy magyar terméket ami igaz jobban bírja de kb 14000 ft.. és a minta darab ugyanaz..(dever centerben kinéztem egy jó csukát.. 14000 ft.. a kínai piacon meg 2000)

és leheth h azt is fél évig használom(magyart) mert utána hideg van vagy már meleg(ahhoz a cipőhöz) és azt is lecserélem.. és mire használhatnám addigra kinövöm..

mert még 13 éves vok és növésben vok..

ti mit gondoltok meik a jobb -ruhákban, és -cipőkben?

várom a válaszaitokat :)

*ha már ennyit írtam*

2009. aug. 8. 15:36
1 2
 11/13 anonim válasza:

szerintem a láb kényelme mindennél fontosabb...

sok embernek a kínai,párezer forintos cipőt nem is bírja a lába és egészségtelen is...a kínai cipő hordásánál még nagyobb az esély a láb eldeformálódására,főleg ha nem kocsival húzgálnak mindenhova...

ruhákban is érdemes a jobbat venni,ami nem tömegcikk...persze nem kötelező a divatot követni,mindenki találja meg a saját stílusát.

2009. aug. 9. 20:10
 12/13 anonim ***** válasza:
És akkor hordassz kb 3 farmert meg 10 pólót de az legalább márkás? Huhhh. Hát én inkább veszek a kínaiban olcsóbban és van 40 minthogy ugyan azt vegyem fel 3 naponta! Farmert azt nem veszek kínaiban, de csak mert nincs rám méret(nagyok). Kb a Dichmann-ba nem találtam értelmesen kinéző csizmát a kínaiban jobbak voltak és ott sem annyival olcsóbb. És az hogy hamar szétmegy... én ezt megcáfolnám. Cipőből viszont tényleg érdemes drágábbat venni mert tovább bírja, mellé vegyél kínait is hogy legyen mit váltogatni. Nemár mindíg ugyan az legyen rajtad:)
2009. nov. 20. 11:29
 13/13 anonim ***** válasza:
én mindenben márkásat vagyis ( magyart) veszek. utálom a kínai cipőket.. nem bírják sokáig.. meg sok embernek van olyanja és lehet h szembe köszön veled az utcán.. és ez nem jó.:S nekem a cipőim ált.: adidas. nike. converse.. mind 20ezer.. de megéri.:)
2010. jún. 26. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!