Melyik a jobb? A kínai (ruhák, cipők) vagy a magyar ( ezekre a drága dolgokra gondolok, lehet olasz német, stb. )?
Póló, ruha: szerintem a -Magyar (Mayo Chix, Bagiro stb.)
a jobb mert tovább tart és jobb anyagból van.. de drágább.. de néha megéri a pénzt.
-a kína rosszabb anyagból van elnyúlik stb.. de ezekk is jól néznek ki..
szóval a ruhadaraboknál én az igényesebbre szavazok, a Magyarra
cipő: itt nehéz dolgom volt.. itt a -kínait választottam elmondom mért..
a kínai lehet hogy hamarabb szét megy mert rosszabb anyagból van.. de ugyanúgy néz ki mint a magyar, igényesebb termékek, és olcsóbb is.. inkább veszek egy 2000-os cipőt használom legf. fél hónapig ha bírja..
minthogy vegyek egy magyar terméket ami igaz jobban bírja de kb 14000 ft.. és a minta darab ugyanaz..(dever centerben kinéztem egy jó csukát.. 14000 ft.. a kínai piacon meg 2000)
és leheth h azt is fél évig használom(magyart) mert utána hideg van vagy már meleg(ahhoz a cipőhöz) és azt is lecserélem.. és mire használhatnám addigra kinövöm..
mert még 13 éves vok és növésben vok..
ti mit gondoltok meik a jobb -ruhákban, és -cipőkben?
várom a válaszaitokat :)
*ha már ennyit írtam*
szerintem a láb kényelme mindennél fontosabb...
sok embernek a kínai,párezer forintos cipőt nem is bírja a lába és egészségtelen is...a kínai cipő hordásánál még nagyobb az esély a láb eldeformálódására,főleg ha nem kocsival húzgálnak mindenhova...
ruhákban is érdemes a jobbat venni,ami nem tömegcikk...persze nem kötelező a divatot követni,mindenki találja meg a saját stílusát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!