Melyik a jobb? A kínai (ruhák, cipők) vagy a magyar ( ezekre a drága dolgokra gondolok, lehet olasz német, stb. )?
Póló, ruha: szerintem a -Magyar (Mayo Chix, Bagiro stb.)
a jobb mert tovább tart és jobb anyagból van.. de drágább.. de néha megéri a pénzt.
-a kína rosszabb anyagból van elnyúlik stb.. de ezekk is jól néznek ki..
szóval a ruhadaraboknál én az igényesebbre szavazok, a Magyarra
cipő: itt nehéz dolgom volt.. itt a -kínait választottam elmondom mért..
a kínai lehet hogy hamarabb szét megy mert rosszabb anyagból van.. de ugyanúgy néz ki mint a magyar, igényesebb termékek, és olcsóbb is.. inkább veszek egy 2000-os cipőt használom legf. fél hónapig ha bírja..
minthogy vegyek egy magyar terméket ami igaz jobban bírja de kb 14000 ft.. és a minta darab ugyanaz..(dever centerben kinéztem egy jó csukát.. 14000 ft.. a kínai piacon meg 2000)
és leheth h azt is fél évig használom(magyart) mert utána hideg van vagy már meleg(ahhoz a cipőhöz) és azt is lecserélem.. és mire használhatnám addigra kinövöm..
mert még 13 éves vok és növésben vok..
ti mit gondoltok meik a jobb -ruhákban, és -cipőkben?
várom a válaszaitokat :)
*ha már ennyit írtam*
Az igazi termék nemhiába drága hisz az minőségi anyagokból állt össze, kínai koppintásokból már ezeket ki spórolják úgymond helyettesítik vmi gyengébb anyaggal.
Érdemesebb mindig a minőségit venni, bár aki nemteheti meg az érje be a kínaival.
Nekem Amerikából való cipőm van már 3éves és semmi baja hordom télen is és nem fog rajta az idő :) 16ezer Ft volt anno
Dekline a márka
biztos jól néz ki!
de cipőben azért döntöttem kínaiban mert úgy is fél évig jó csak vagy 1 hónapig.. de ha 3 hónapig nyár van akkor 3 kínait veszek, ugyanúgy néznek ki és még mindig csak 2000x3=6000 és nem 14000.. és jövőre ha nagyobb lesz a lábom akk nagyobbat veszek..
visz. ha magyar akkor most hiába költöttemrá annyit..
de végülis mindekettő jó.. :D
várom még a válaszaitokat :)
Én egyedül a cipőt szeretem ha jobb minőségű, mondjuk nálam sokáig is bírják a cipők, vigyázok is rájuk.
Pólót olyat hordok ami tetszik a "márkát" magasról leszarom pl.: 8 ezer forintot nem adnék ki egy pólóra maximum 2-3 ezret többet nem.
Farmerért sem adnék ki több tízezret.
Ha választanom kell a kettő között, akor egyik sem;P
Legszívesebben a second hand üzletekben vásárolok, pár ezerből full márkás holmikat tudok venni tök jó állapotban, sőt, gyakran még a címke is rajta van.
Egyedül a bakancsaim azok, amiket megveszek újonnan, akármennyibe is kerülnek, egy ackóson nem spórolok:D
Mit gondolsz? A kínai annyit nem ér, mint egy zsák *
f*s!
Szerinted miért árulnak mindent ilyen olcsón?
Hogy mindent meg tudj venni, egy év múlva, de az is lehet egy fél év múlva meg mehetsz másikért, mert elszakad, elromlik, tönkreb*szódik...
Amúgymeg.. kínai cipő. Hordja a halál, beledöglik a lábad, meg minden. Sz*r. Elmondok valamit, lehet vitatkozni, a hajamra kenem. Én ilyenkor is bakancsot hordok. Angol márka, és kíválló.
Shellys. 5 éve megvan. Orrán egy kis karcolás. Ennyi mindössze. Mondjuk 25.000 volt. De inkább veszek egy bakancsot, mint egy semmire kellő kí*ai sz*rt.
utolsónek: nem tudom milyen az amit te veszel de biztos jó :)
utolsóelőtinek:
azért én is szeretem h igényesebb cipő, papucs van rajtam ami nem papírből van :D
Nekem a magyar bőr cipőm kb. 4 éve megvan, és semmi baja.
A kínai cuccok meg úgy szarok, ahogy vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!