Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem lehet olyan női...

Miért nem lehet olyan női cipőt kapni, ami nem csúszik?

Figyelt kérdés
Elegem van már abból, hogy nem tudok megvenni egy cipőt se, mert mielőtt kifizetném a pénztárnál, a nyakam töröm benne. Persze a férficipők talpa mind bordázott, sose láttam fiúkat csúszkálni a cipőboltban...
2009. aug. 7. 17:24
 1/6 anonim válasza:
100%

Szia!

Női cipőbe is lehet találni olyat ami nem csúszik,csak meg kell találni a megfelelő cipőboltot.

2009. aug. 7. 18:23
 2/6 A kérdező kommentje:
tudnál olyat ajánlani?
2009. aug. 19. 22:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem értem.Nekem egy cipőm se csúszik.Mondjuk,én meg is nézem a talpát,mielött megpróbálom/megveszem.
2011. márc. 2. 15:56
 4/6 anonim ***** válasza:

[link]

ez 100%, hogy nem azik be. Ilyenem van csak sotet szinben, igaz 450 lejert vettem, de imadom, erdemes megvenni. Egyaltalan nem csauszik, nem azik at, nem fazik benne a labam.

Ha nem akarsz ilyen dragat, akkor akar turkaloban is talalsz, de olyat keress, aminek jo puha, gumi talpa van, azok megbizhatoak.

2011. márc. 2. 16:22
 5/6 A kérdező kommentje:
Bocsi az kimaradt a kérdésből, hogy elegánsabb, alkalmi cipőre gondolok, amit mondjuk tárgyaláshoz, színházhoz fel lehet venni, és stílusosan néz ki.
2011. márc. 2. 16:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Bocsi, akkor felreertettem. Vegulis minden ciponel az a jo, ha puha, gumi talpa van, igy nem csuszik. Ugyhogy szerintem mindekepp olyat valassz:)
2011. márc. 2. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!