Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 10E Ft-ig milyen cipőt érdemes...

10E Ft-ig milyen cipőt érdemes venni?

Figyelt kérdés

idén eddig két pumám volt..az egyik vászon, az orra be van horpadva, így csúnya, de hordható (csak nem télen..).. a másik egy műbőr cipő, annak először megrepedt az anyaga az orrán, majd teljesen ki is szakadt (csúnya, és hideg)..

Még tavaly vettem egy vans deszkás cipőt.. télen végig azt hordtam, a talpa teljesen elkopott, illetve az oldalán a gumiborítást is elengedte a ragasztója.. így még hordtam.. múlt héten megint elkezdtem hordani, 2 nap után elszakadt a varrása, gyakorlatilag hordhatatlan.. a másik pedig, hogy izzad, és büdösödik benne a lábam, emellett fázik is..

sajnos a vans-re már lejárt a garancia, a szakadt pumának pedig nincs meg a blokkja..

Szóval szerintetek milyen márkájú cipőket nézzek ilyen árban, amik ezeknél strapabíróbbak? van egyáltálán ilyen?

14/f

2011. nov. 14. 18:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Deichmannban nézz szét és a Humanicban. Mindenféleképpen bőrt vegyél azzal nem jársz így
2011. nov. 24. 17:33
 2/5 A kérdező kommentje:
és szerinted ott Nike és társai, vagy U&Me-memphis-vty...?
2011. nov. 24. 17:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Deichmannt nem ajánlom! Pár hónap alatt szétmegy.

Nincs valami sportbolt a közeletekben?(ahol nike, adidas, puma cipők vannak) Szoktak lenni akciók cipőkre.

2011. nov. 24. 18:04
 4/5 A kérdező kommentje:

pumát most egy ideig nem veszek :)

Nike-ok nekem nagyon ugyanolyan semmilyenek, de azért körülnézek..Meg nézek adidast is, ha már ajánlod..

Köszi a válaszokat!

2011. nov. 24. 19:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Tisza?
2011. nov. 28. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!