Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak nekem tűnt fel, hogy...

Csak nekem tűnt fel, hogy idén ősszel nem igazán lehet kapni őszi/átmeneti kabátot?

Figyelt kérdés

Vannak a bőrdzsekik, de azokat inkább tavaszra tudom elképzelni, meg ezeket a rövid fazonokat.

Ősszel olyan kabátot szeretek hordani, persze nem a mostani 20 fokban, ami kb úgy néz ki, mint egy téli, védi a derekat, csak vékonyabb.

2012. okt. 17. 15:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Vegyél "télinek" szánt szövetkabátot.

Ruhatervezéssel foglalkozom, és én inkább azt vettem észre, hogy CSAK őszi/tavaszi kabátot lehet kapni, mert azok, amiket a legnépszerűbb divatmárkák árusítanak nem téliesen bélelt darabok. Ha bemész a New Yorkertől kezdve a Bershkán át a Promodig bárhova, MINDENHOL vékonyan bélelt (értsd: a szövet és a selyembélés között hiányzik a valódi bélés), vékony szövetből készült kabátokat fogsz csak találni. Télinek árulják őket, de nyugodtan megveheted őszinek, mert télen megfagynál benne :(

2012. okt. 17. 16:23
 2/5 anonim ***** válasza:
félhosszú, csípőig érő fazonú szövetkabátra gondoltam.
2012. okt. 17. 16:24
 3/5 A kérdező kommentje:

Értem, amiket mondasz.

Nem vagyok fázós, sőt hamar kimelegszek, meg nem vagyok sokat kint, egyik helyről a másikra pár száz métereket megyek általában, úgyhogy ezért nekem ezek is vastagok.

De az lehet, hogy aki sokat van kint, vagy fázós annak meg vékonyak. Meg nálunk mostanában nincsenek annyira hideg idők legalábbis itt baranyában.

2012. okt. 17. 17:42
 4/5 anonim ***** válasza:
én még tavaly egy turiban vettem vékonyabb kabátkát,ami olyan mint a szövetkabátok,csak sokkal vékonyabb és más az anyaga
2012. okt. 17. 17:55
 5/5 A kérdező kommentje:

Én is olyasmit kerestem, a szövetkabát nem annyira a stílusom.

Turiba régen nagyon sokszor jártam, kilós turi, nagyon jó ruhákat lehetett kifogni, de nagyon leromlott a minőség, vállfásban meg ott se kifejezetten olcsó már.

Most vateráról vettem egy használtat, 3000ért.

2012. okt. 17. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!