Átmeneti vagy téli bőrkabátot vegyek?
Figyelt kérdés
Nem igazán venném le napközben sem. A téliben akkor nagyon melegem lenne most? És az átmenetiben fáznék a keményebb téli időkben (gondolom ha van alatta pulóver, akkor végülis nem)?2012. okt. 8. 22:51
1/3 anonim válasza:
Ha van pénzed, akkor mindkettőt :D Egyébként szerintem inkább az átmenetit, ha van már télikabátod.
2/3 anonim válasza:
Hát a legdivatosabb bőrkabát az átmeneti. Ha az átmeneti alá pulcsit veszel, akkor nem valószínű hogy fogsz fázni. De amúgy azt kell eldöntened, hogy elég ha csak ősszel meg tavasszal hordod, vagy csak télen akarod.
3/3 anonim válasza:
Nekem már 3 bőrkabátom volt, de eladtam mindegyiket. Nem tudom mi lehetett a baj, talán, hogy nem volt igazi bőr? mert arra nincs pénzem?! lehet...
de amikor sütött a nap leolvadt rólam és nem szellőzött, így tökre alá izzadtam... amikor hideg volt majd megfagytam - elbújt a nap pl ősszel-.
Így én azt mondanám: ne vegyél műbőr kabátot, csak ha van pénzed rendes bőrre, gondolom az alatt nem fáznál, meg nem is izzadnál?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!