Itt van már az ideje az átmeneti csizmának?
Figyelt kérdés
Én alapból fázós vagyok de nem tudom mert még mindig látok lányokat egy szál ruhába,szoknyába flangálni.2012. szept. 21. 17:23
1/5 anonim válasza:
Ma én téli csizmába mentem, csak engem nm érdekel mások véleménye. Ha téged zavar egy-két cicababa megjegyzése, akk ne vegyél csizmát, ha nm zavar, nyugodtan.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ és nagyon is igazad van :-)
2012. szept. 21. 18:35
3/5 anonim válasza:
Én már láttam csizmát jó pár lány lábán. Vannak elég hideg napok mostanában, szerintem olyankor nyugodtan vegyél. De jövőhétre például megint melegebbet mond.
4/5 anonim válasza:
Engem aztán nem érdekel, hogy mikor minek van ideje. Ha olyan kedvem van akkor felveszem. Rajtam néha nyáron is volt bokacsizma... na és? Senkit nem zavart.
5/5 anonim válasza:
Én hordom már kb. 1 hete, mert nagyon fázik a lábam. Még néha a csizmában is... Sok mindenkit látok már csizmában, de van olyan is, hogy kabát és flip-flop párosításban csattognak el mellettem... Kinek mi... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!