Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok az ő stílusáról?...

Mit gondoltok az ő stílusáról? (rocker)

Figyelt kérdés

Csak érdekel, hogy másban milyen benyomást kelt. Nekem nagyon bejön.

[link]

2012. okt. 13. 14:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
nekem tetszik ;) de az első az kicsit olyan giccses meg szerintem ilyen rock ruhához messze elkerülném a keresztet, de amúgy jó :D
2012. okt. 13. 18:20
 12/22 anonim ***** válasza:
A legtöbb tetszik, csak pl. a hosszú zokni, rövid gatya kombó naggyon gáz. De úgy nagy vonalakban jó.
2012. okt. 13. 19:04
 13/22 anonim válasza:
Jól néz ki, de inkább az elegáns vonal jön be. F/17
2012. okt. 13. 19:41
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően tetszik, de azért bele tudok kötni... (Mint mindenbe...) A rockerek a Black Sabbat óta hordanak kereszteket, szóval bármennyire is gondolom úgy, hogy egy keresztény szimbólumot csak a vallásos emberek hordjanak, szemet tudok hunyni az ügy felett. De azok a fejkendők szerintem borzalmasak. Az amcsi zászlót se nagyon favorizálom (angol párti vagyok, bocsi), de ha tényleg érdeklődik az amerikai kultúra iránt, esetleg ő is amerikai, akkor ok. A zenekaros pólók is érdekesek. Vajon tényleg hallgat Guns N' Roses-t, vagy csak felvette, mert ez van a H&M-ben és olyan menő? Az utóbbi esetben szánalmas, viszont ha szereti az ilyen együtteseket, akkor szimpatikus a stílusa. Tegyük fel, hogy az utóbbi eset van. (Jóhiszemű vagyok, úgy gondolom, hogy az emberek hordanak bandaneveket/szimbólumokat magukon, ha nem kedvelik/ismerik az előadót.) Miért pózer? Mert divatosan öltözködik és mellé hallgat kevésbé (vagy csak bizonyos körökben) divatos zenét? Furcsállom, hogy az emberek ilyen könnyen dobálóznak a bántó szavakkal, de végül is nem az én dolgom. Csak érdekelne, hogy mire jó ez.
2012. okt. 13. 19:41
 15/22 anonim ***** válasza:
Hát Guns n Rosest nagyjából vágja gondolom, mert azt azért mindenki ismeri. De ha nem, akkor iszonyat gáz :/
2012. okt. 13. 20:31
 16/22 A kérdező kommentje:
Vágja ezeket, megnéztem Facebookon, nagy '80-as metál fan!
2012. okt. 13. 20:44
 17/22 anonim ***** válasza:
semmi köze a rockerséghez. ez tipikus mai műrocker ribi
2012. okt. 14. 13:56
 18/22 anonim ***** válasza:
Némelyiken jó, némelyiken mű, már túl sok.
2012. okt. 14. 14:22
 19/22 anonim ***** válasza:
50%

Akik lepózerezték azokkal egyetértek...Szerintem se rocker...de ez nem az öltözködéstől függ...és nem azért nem rocker, mert így öltözik, hanem azért mert egy "echte rocker" nem áll be ilyen idióta tinip*csás pózokba...:)

És egyébként a stílusa se tetszik, de ez meg az én véleményem...és ha nem tetszik, nem nézem! :)

18/L

2012. okt. 14. 16:23
 20/22 anonim ***** válasza:
16:23 egyetértek
2012. okt. 16. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!