Gólyanapi ruha?
Figyelt kérdés
Egy rocker csajszi vagyok, és a 12.-esek kitalálták, hogy legyünk barbik -.-" arra gondoltam, hogy lehetnék rocker barbi. van ruha ötletetek?2012. okt. 3. 17:15
1/2 anonim válasza:
Mi nálunk a fiúk öltöztek Barbinak,mi lányok Kenek.Képzelheted,hogy néztünk ki,fiúkon szőke paróka,szoknya,magassarkú,a táskájukban plüsskutya és a lányokon öltöny,nyakkendő...xd
Pl.:ha szoknyát veszel föl,akkor legyen rajta oldallánc vagy szegecses öv.Aztán karkőtő,karpánt...,a kiegészítőkből lehet valakin látni,hogy rocker.Most,csak ennyi jutott eszembe,de full rózsaszínben kell lennetek+magassarkú vagy bármilyen cipő?Mert,úgy nehéz lesz rocker barbinak lenni pinkben,de nem baj az,egyszer szórakozásból beöltözhetsz,egymáson sokat fogtok nevetni.=D
2/2 anonim válasza:
Esetleg ez? Nekünk is ez volt anno golyabálon a feladat, és én ezt a rucimat akartam felvenni, csak egyéb okok miatt nem jött össze :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!