Kedvezményes szalagavatós ruha?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Januárban lesz a szalagavatóm és olyan ruhakölcsönzőt keresek, ahol lehet kedvezményt kapni ha többen megyünk, mert a barátnőimmel mi egy helyről szeretnénk ruhát választani!
Ha tudtok ilyen helyet Budapesten, akkor írjatok légyszi!!
Előre is köszii!:)
2012. okt. 2. 09:36
1/7 anonim válasza:
Van már valamilyen elképzelésed, hogy milyen ruhát szeretnél/szeretnétek? És Budapesten belül mindegy, hogy hol?
2/7 A kérdező kommentje:
Mivel szeretnék nagyon szép lenni, ezért valami hercegnőset szeretnék, azaz legyen csillogós a felső része, és (nem annyira nagy) abroncs része legyen, de az aljánál nem szeretném, ha az a nagyon habos-babos lenne! Szóval legyen a ruhában valami "hűha" érzés, amiben érzem, hogy szép vagyok!
2012. okt. 2. 11:40
3/7 anonim válasza:
Értem! Nekem is most lesz szalagavatóm, és kb. én is ugyan így vagyok vele! Szeretném, ha aznap nagyon szép lehetnék! Szerencsére a tökéletes ruha már megvan! Már csak a hajamat kell kitalálni, hogy milyenre csináltassam! :D
4/7 A kérdező kommentje:
Áh, de jó neked! És pontosabban le tudnád írni a ruhádat, hogy milyen? Te honnan béreled? Mert én amiket eddig néztem nem annyira nyerték el a tetszésemet!
2012. okt. 2. 13:05
5/7 anonim válasza:
Nekem lenne egy ilyenem, mint ahogy leírtad, de az csak egy darab :/
6/7 anonim válasza:
a Teréz körút tele van szalonokkal és nagyon szép ruhák vannak,érdemes benézni párba ,biztosan találtok olyat ahol kaptok kedvezményt
7/7 anonim válasza:
a teréz körúton található az eleonor szalon, ha az oktogon felől indulsz akkor gyalog nincs messze. én ott bérelek 20ezer forintért egy - ugyan nem hercegnős, mert egyszerű - de gyönyörű ruhát. előtte végigmásztam vagy 15 szalont ott a környéken, de ide beszabadultam és szinte minden ruhába beleszerettem. csoportos kedvezmény is van, azthiszem 4 főtől kezdve. facebook oldaluk és honlapjuk is van, eleonorszalon.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!