Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vannak itt olyan lányok, akik...

Vannak itt olyan lányok, akik nőiesen öltözködnek, de emelett rock/metál/punk, vagyis zúzósabb zenéket szeretnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kérdésem az lenne, hogy titeket nem szoktak ezért kinézni? Meg, hogy csak divatból hallgatjátok, stb...? Légyszi korotokat írjátok le!

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. okt. 11. 19:10
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. Nem tapasztaltam még, hogy kinéznének. Mondjuk pl nem is a cuki rózsaszín, nagy bokrétás csizmát veszem meg, hanem valami normálisat. Viszont sokszor van valami amin látszik is a stílus. Amúgy meg nem érdekelne, ha kinéznének, az ismerősök úgy is tudják ki-mi vagyok. Persze 16 éves korom körül én is átéltem a nagy rocker korszakot.
2012. okt. 14. 15:14
 22/24 anonim ***** válasza:
Énis ilyen vagyok:) Többnyire csinosan, de mégis egyszerűen öltözködök. Annyi látszik, hogy szemem általában feketére van festve, és ruhákból is kedvelem a sötét, kicsit rockosabb beütésű darabokat.:) Nem szoktak kinézni, vagyis magukban lehet, de nem tesznek megjegyzéseket ezmiatt. Azthittem, hogy majd Nightwish koncerten beszólnak, meg kinéznek de a kutya se foglalkozott a másik kinézetével. Ugyan így volt ez a Slayer koncerten is:) Meg általában meglepődnek az emberek, ha megtudják miket hallgatok.:D
2012. nov. 4. 22:40
 23/24 anonim ***** válasza:
én abszolút vegyes vagyok, persze jobban érzem magam rocker stílusú ruhákban amiből szerintem vannak nagyon csinos és nőies darabok, nem minden ruhám olyan, de alapvetően a sötét színeket kedvelem illetve a fehéret és a szürkét.
2012. nov. 15. 22:09
 24/24 anonim válasza:

öhm hát attól függ mit értesz "nőies Öltözködés" alatt.punk zenét hallgatok és szeretek kockás nacikat hordani és mindegyiket kiszaggatom...(acélbetétes bakancs az alap):D

15

2012. dec. 6. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!