Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vannak itt olyan lányok, akik...

Vannak itt olyan lányok, akik nőiesen öltözködnek, de emelett rock/metál/punk, vagyis zúzósabb zenéket szeretnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kérdésem az lenne, hogy titeket nem szoktak ezért kinézni? Meg, hogy csak divatból hallgatjátok, stb...? Légyszi korotokat írjátok le!

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. okt. 11. 19:10
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Hát én ilyesmi vagyok. Igazából azért egy kicsit látszik rajtam ez a rockosabb vonal, mert sokszor vannak rajtam fekete ruhák, de általában próbálok csinosan, nőiesen öltözni.
2012. okt. 11. 19:18
 2/24 anonim ***** válasza:
Én ismerek ilyet, de nem nézik ki őket. Azokat szokták kinézni, akik épp, hogy meghallgattak két Tankcsapda számot, de már acélbetétesben járnak.
2012. okt. 11. 19:25
 3/24 anonim ***** válasza:

Én ilyen vagyok! Nőiesen öltözök, de hörgős kiabálós zenét hallgatok, amiben a gitár meg a dob szinte szétveri egymást :D

De nem néznek ki ezért. Én ettől a zenétől leszek jól! :D nem szeretem a mai pop zenéket!!!

16/l

2012. okt. 11. 19:27
 4/24 anonim ***** válasza:

Nos, én nem öltözöm "annyira nőiesen", szóval rajtam látszik az echte rockerség, de sosem ítélem el, vagy nézem meg azokat akik nőiesebben öltözködnek, mellette mégis rockot, meg hasonlókat hallgatnak. Ahogy a társaságomban/ismeretségemben senki sem. Plusz szerintem a legtöbben úgy vannak vele mint én...: Sokkal jobban szeretem azokat, akik nem öltöznek annak, de valódi rockerek, mint azokat, akik csak a stílust koppintják.

15/L

2012. okt. 11. 19:28
 5/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Itt az oldalon megkaptam egy sráctól, hogy csak divatból hallgatok ilyeneket, mert amúgy az öltözködésemen egyáltalán nem látszik, hogy ilyesfajta zenékre bukom. Csak munkahelyre mégsem mehetek be torncipőbe,bakancsba, így kicsit rosszul esett, hogy ilyenek alapján ítélnek el.

2012. okt. 11. 19:30
 6/24 lizzie20 válasza:
Nem minden a külső. Én gyakorlatilag már az anyaméhben is rockot hallgattam, mégis mindig kinéznek ezek a bakancsos-zenekaros pólós emberek. Pedig attól, ha valaki csinosan öltözködik, nem kell rögtön divatozni. De ez is felfogás kérdése. A lényeg, ne törődj azokkal, akik beszólna, mert nem alszol bakancsban meg szegecses karkötőben :)(19L)
2012. okt. 11. 19:36
 7/24 anonim ***** válasza:
Igen. Szeretem a csinos ruhákat, szoknyákat, szép sminkeket, emellett nagyon szeretem a metal-ska zenét is. Mondjuk a kedvencem azért a komolyzene. Senki nem néz ki, mondjuk nem szoktam különösebb dicsekedni, hogy milyen zenét hallgatok, vagy csak nem kérdezik. 21/L
2012. okt. 11. 20:01
 8/24 anonim ***** válasza:

Igen, én!!! :D

A Headbangerben ufónak néztek, amikor magassarkúban cuki pink körmökkel mentem a dvd-ért. Ők nem hittek "divatnak", de megjegyezték, hogy ilyet még nem láttak. :P

2012. okt. 11. 21:00
 9/24 anonim ***** válasza:

Igen vannak, én is ilyen vagyok :)

20 éves vagyok egyébként, ilyenkor már nem szokás "kinézni" egymást sehonnan, de előtte se néztek ki, bár nem is érdekelt volna :)

2012. okt. 11. 21:54
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Például én; 20 éves vagyok, de igazából a szokásos 14 éves kori agybajnál hosszabb ideig nem éreztem úgy, hogy feltétlenül gyászolnom kell ahhoz, hogy én igazán kemény legyek :) Subscribe-on (de lehetne Metallica, Iron Maiden, akármi, csak ez azért rendszeresebb) például mindig kinéznek a lányok, csak utána rájönnek, hogy nincs a koncertnek olyan mozzanata, amit ne fújnék kívülről, ők pedig igaz, hogy külsőben igazolják, hogy mennyire durván kemények, de azt sem tudják, hol vannak. Borzasztóan utáltam mindig is ezt a "divatból hallgatsz valamit"-témát amúgy :)
2012. okt. 11. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!