Vannak itt olyan lányok, akik nőiesen öltözködnek, de emelett rock/metál/punk, vagyis zúzósabb zenéket szeretnek?
Sziasztok! Kérdésem az lenne, hogy titeket nem szoktak ezért kinézni? Meg, hogy csak divatból hallgatjátok, stb...? Légyszi korotokat írjátok le!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Én ilyen vagyok! Nőiesen öltözök, de hörgős kiabálós zenét hallgatok, amiben a gitár meg a dob szinte szétveri egymást :D
De nem néznek ki ezért. Én ettől a zenétől leszek jól! :D nem szeretem a mai pop zenéket!!!
16/l
Nos, én nem öltözöm "annyira nőiesen", szóval rajtam látszik az echte rockerség, de sosem ítélem el, vagy nézem meg azokat akik nőiesebben öltözködnek, mellette mégis rockot, meg hasonlókat hallgatnak. Ahogy a társaságomban/ismeretségemben senki sem. Plusz szerintem a legtöbben úgy vannak vele mint én...: Sokkal jobban szeretem azokat, akik nem öltöznek annak, de valódi rockerek, mint azokat, akik csak a stílust koppintják.
15/L
Köszönöm a válaszokat!
Itt az oldalon megkaptam egy sráctól, hogy csak divatból hallgatok ilyeneket, mert amúgy az öltözködésemen egyáltalán nem látszik, hogy ilyesfajta zenékre bukom. Csak munkahelyre mégsem mehetek be torncipőbe,bakancsba, így kicsit rosszul esett, hogy ilyenek alapján ítélnek el.
Igen, én!!! :D
A Headbangerben ufónak néztek, amikor magassarkúban cuki pink körmökkel mentem a dvd-ért. Ők nem hittek "divatnak", de megjegyezték, hogy ilyet még nem láttak. :P
Igen vannak, én is ilyen vagyok :)
20 éves vagyok egyébként, ilyenkor már nem szokás "kinézni" egymást sehonnan, de előtte se néztek ki, bár nem is érdekelt volna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!