Különben sose értettem ezeket. Lány vagyok, imádok nőiesen és színesen öltözködni, jó vagyok matekból, imádok verseket olvasni és írni, hip-hop-ozok, thriller filmeket nézek, és a rock zenét szeretem. Nem értem miért is kéne akármelyiknek is kizárnia egy másikat.
És nem néznek ki miatta, de ha kinéznének se lenne semmi, magam kedvére csinálok mindent, és nem reklámozom világba. Néha rácsodálkoznak erre-arra (mintha annak aki szereti a reál tantárgyakat törvényszerűen utálni kéne a humán tárgyakat) de pozitívan fogom fel. :)
16L
2012. okt. 11. 22:49
12/24 anonim válasza:
én bár fiú vagyok, de hozzászólok, ha nem gond. miért kellene a külső alapján megítélni a másikat? ha neki az tetszik, akkor azt hallgat, azt veszi fel amit ő akar... ne hogy már más szóljon ebbe bele... egyébként valaki elmagyarázná, hogy mióta lett "divat" a rock? nem kéne azzá válnia... remélem csak ti gondoljátok, hogy az..
2012. okt. 12. 00:02
13/24 anonim válasza:
Szerintem esetedben az a gond hogy mások nem értik, hogy te miért öltözöl másképp. Én sem értem... vagyis értem de mégse, na mindegy, bonyolult:D Például nekem a zene az egyik legfontosabb, rockot és goth zenéket hallgatok, ehhez jön a stílus szeretete, ehhez pedig hogy tetszik az egész, tetszik az öltözködési része is, az is kapcsolódik a zenéhez, úgy érzem enélkül nem lenne teljes. Szóval én goth ruhákban szoktam járni leggyakrabban. Ennek ellenére senkit nem nézek ki aki olyan mint te, csak egyszerűen néha furán nézek rájuk, mert nem értem nekik miért nem fontos ez a része...
27L
2012. okt. 12. 00:19
14/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Én is szeretem ezeket a stílusú ruhákat, hordom is őket, de a munkahelyemre mégsem mehetek be talpig feketében "végzetasszonyként", mert valószínűleg nem dolgoznék ott utána sokáig. Csak, mint az előző hozzászólásomban írtam, ezért nekem majdnem leszedték a fejem, hogy nem öltözöm mindig a zenei stílusumhoz híven.
2012. okt. 12. 08:13
15/24 anonim válasza:
Szard már le mások véleményét! Az a fontos,h te jól érezd magad.Zenei stílus alapján öltözködni meg hülyeség,de ha neked az tetszik,hát öltözz úgy.Például kiskosztümben is lehetsz rocker,mert a kisugárzásod rockeres,meg pink cuccban is.Az vagy aminek/akinek tartod magad,más véleménye meg ne érdekeljen!
2012. okt. 12. 11:36
16/24 anonim válasza:
Én 13 éves korom óta rock/metal zenét hallgatok, koncertre fesztiválra járok.
Úgy kezdtem mint majdnem mindenki dorkó, tankcsapda stb...
Aztán ez a korszak lezárult elkezdtem nőiesebben öltözködni, csipkés dolgokat hordani persze nem úgy mint a gothic királynők de azért valamennyire igyekeztem nőies lenni.
Most 21 éves vagyok átlagosan (nőiesen) öltözködöm de ugyanúgy járok koncertekre fesztiválokra a zenei ízlésem nem változott :)
2012. okt. 12. 13:42
17/24 anonim válasza:
Háát, én se öltözködök kifejezetten ilyen stílusban, sőt inkább nőies vagyok (eleve az arcom is az, és nem is bánom), de általában akad 1-1 olyan dolog a ruházatomban ami utal erre;) valami meghökkentő apróság. Ja és magassarkút azért nem nagyon veszek fel.:D Mellette meg ilyeneket hallgatok, hogy Rammstein, Alestorm, Amon Amarth, idegesebb napjaimon Six feet under :D, Dalriada, és emellett Egészséges fejbőrt és Kárpátiát is. Szerintem ez azoknak akikkel eddig találkoztam, meglepetés volt inkább, méghozzá kellemes, senki se hitte volt hogy az én kis ártatlan külsőm ilyen személyiséget rejt:D Mert nem vagyok egy nyugodt típus, inkább harcias, szenvedélyes, ami a szívemen a számon, szóval passzolnak hozzám ezek a zenék;)
2012. okt. 12. 17:53
18/24 anonim válasza:
Én inkább nőiesen szeretek öltözködni, max. annyi, hogy sok feketét hordok. 13-15 éves koromban még néha hordtam bő együtteses pólókat, meg csináltam magamnak "menő" fekete-rocker sminket. Persze nem állt jól. Most már teljesen más a stílusom külsőre, kifejezetten divatos és smink mániás lettem. Emellett mindig 80%-ban rock zenét hallgatok. Azt, hogy vajon emiatt a trú rockerek mit gondolnak rólam, nem tudom, mert az öltözködéssel együtt az is elmúlt, hogy zenei stílus alapján barátkozzak. Pár punk, rocker barátom van csak, de ők sem azok a nagyon extrémen öltözködő fajták. 16l
2012. okt. 12. 20:29
19/24 anonim válasza:
itt vagyok :) rajtam lehet látni, de nem mindig. szeretek 'rockeresen' öltözködni, mert így érzem jól magam de ha épp úgy vagyok akkor fel se tűnne senkinek. ezt a 'divatból zenehallgatás't mindig is utáltam, mert azt nem bírom ha valaki azt hallgatja amit nem szeret, csak azért mer "menő". Sajos az én korosztályomban aki rockot hallgat, az a Marsról jött. Nyomatják szünetekben a mainstream hülyeségeiket/dubstepet. Ezekkel addig nincs bajom, amég nem kényszerítik rám, de sajnos ez van. Am a nőies azért túlzás.:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!