Nektek bejön ez a szerelés lányok? (22f)
Eléggé szétment a farmerom, meg a cipőm is. Iyesmi alsóruhát szeretnék venni.
Eddig ennél egy kicsit tágabb farmerekben járkáltam, de hamar beleszokok szerintem.
Az a baj, hogy én inkább színesebb, lazább fazon vagyok és nem szoktam ilyen szépfiús szereléseket viselni, van olyan akinek ez nem tetszik annyira és jobban bejön valami szúrósabb, durvább szerelés? (bakancs pl,+ klasszikus kopott farmer)
Vagy ezzel nem lesz baj nyugodtan vegyem meg?
Szerintem jó ez a gatya! :)
19/L
Biztos jó?
Eredetileg ezt szerettem volna, de már nem volt a méretemben :// jó lesz az a fekete is? :)
Ismerek egy srácot, 3 hónap alatt hatalmas változáson ment át.Addig lazább dolgokat, nagy pólókat, puma cipőt, rendes farmert hordott. Szeptemberre meg hirtelen kivágott,feszülős felsőre, tornacipőre és szűk farmerre váltott. :D Olyan selyemfiú lett belőle.. Az eredeti stílusa jobban állt neki.
Egyébként bocsi az offért.Csak eszembe jutott rólad.
Amúgy nekem bejönnek a linkelt cuccaid, a világos farmer a legjobb szerintem.:D
nekem nem tetszik ez a feszülős nadrág, ráadásul mindig iylen vékony pasik hordanak ilyet akik alapból nem az eseteim.
AZ utolsó link a legjobb a 3. közül. Egyébként tornacipővel béna , miért nem hordanak a fiúk normális sportcipőt?
Próbáld ki midnenesetre lehet hoyg tetszeni fog ez a stílus, de nekem személy szerint a bővebb farmernadrágos viselet a normális.
22/l
Az első farmer nagyon tetszik. Ha ilyen az alkatod akkor meg külön jó. :D
Milyen felsőket szoktál hordani? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!