Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most mi legyen?

Figyelt kérdés
van egy fiú akibe nagyon belezúgtam. a legjobb barátnőm pasijának a legjobb barátja. tavaly azt mondta a barátnőm pasija, hogy bejövök annak a fiúnak, én most elmondattam a legjobb barátnőmmel neki pénteken, hogy nekem nagyon bejön, de én már nem jövök be neki vagy soha nem is jöttem be neki. tudnék valamit csinálni, hogy megtetsszem neki, vagy hogy adjon egy esélyt? vagy inkább hagyjam?

2012. okt. 6. 14:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak beparázott egy kicsit, vagy nem beszélt őszintén a barátnőddel
2012. okt. 6. 15:20
 2/11 A kérdező kommentje:
úgy volt, hogy a barátnőm és a legjobb fiú barátom mondta el neki. aztán 1 órával később bevallotta a legjobb fiú haverom, hogy ő ezt tudta, mert egyszer ő megkérdezte tőle, és mondta, hogy nem jövök be neki. nincsenek nagyon jóba, mert nem szoktak sokat beszélni, lehet, hogy akkor hazudott nekik?
2012. okt. 6. 15:26
 3/11 anonim ***** válasza:

Igen, meglehet, mert annyira nem bízik meg bennük.

Sztem próbálj meg személyesen közeledni felé, az többet ér, mintha a barátaid intézkednének helyetted

2012. okt. 6. 16:53
 4/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2012. okt. 7. 21:28
 5/11 anonim ***** válasza:
Azért mert azóta meghíztál és kivert a ragya. Vagy tavaly úgy be volt állva hogy egy kapanyél is bejött volna neki.
2012. okt. 9. 16:13
 6/11 A kérdező kommentje:
what's your problem? esetleg ismerjük egymást? xd
2012. okt. 9. 16:18
 7/11 anonim ***** válasza:
kérdező ne törődj az előzővel, mindenhol vannak bunkók akiknek szar a saját élete ezért másoknak szólnak be... de mindenesetre ez az egész zavaros nekem. A barátnőd pasija mondta hogy bejössz a srácnak, de a te legjobb fiúbarátod azt mondta, hogy nem... ? Mert ha ez így van akkor azóta vagy történt valami, vagy valakinek hazudott, de az is lehet hogy a te fiú legjobb barátod érez valamit irántad, és azért mondta hogy nem jössz be a kérdéses srácnak.
2013. jan. 5. 20:34
 8/11 A kérdező kommentje:
az hogy a fiú barátom érez valamit irántam az kizárt... tuti történt valami, vagy barátnőm pasija hazudott :S
2013. márc. 7. 21:24
 9/11 A kérdező kommentje:
már tudom, hogy történt, és végre sikerült :D
2013. ápr. 25. 22:18
 10/11 anonim ***** válasza:
na mit történt?
2013. aug. 29. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!